A hazugság tüntetése

Hadházy Ákos újra földre került. Egyszer már megismerkedett a padlóval, amikor LMP-s párttársa, Sallai Benedek a hazugságok miatt egy sallerrel igazította útba a radiátor irányába.

Most Hadházy és Szél Bernadett függetlenné vált országgyűlési képviselők, miután képviselői igazolvánnyal bejutottak (Kunhalmi Ágnes az MSZP, Varjú László és Vadai Ágnes a DK, Bősz Anett a Liberálisok politikusa szintén) az MTVA székházába, de ez nem volt elég nekik. Be akartak törni valamelyik stúdióba, hogy beolvassák ötpontos memorandumukat. A helyszínen éjszakázó képviselők félreértelmezték jogosítványukat és reggel erőszakhoz folyamodtak, lökdösték a televízió biztonsági őreit – akárcsak előzőleg, a parlamentben tették –, míg a biztonsági őrök feladatukat végezvén a dulakodás közben kitessékelték az MTVA-ból a hisztériázó Szél Bernadettet és Hadházy Ákost. Közben Hadházy Ákos ismét földre került, jobban mondva lefeküdt, hogy ne lehessen kivezetni. Ekkor ragadták meg a képviselőt, hogy végül saját lábán hagyhassa el a köztelevíziót.

A kérdés az, hogy milyen jogosítványokkal rendelkezik egy magyar országgyűlési képviselő?

Az tény, hogy az ellenőrzés, az információ begyűjtés, a vizsgálódás jogával rendelkeznek. De van e olyan jogosítványa egy képviselőnek, hogy erőszakkal betörjön egy televízió stúdiójába és átvegye a műsorvezetőtől a mikrofont? Van-e ilyen joga? Mert az agresszíven fellépő képviselők valami ilyesmit akartak. Hogy ez büntetőjogi ügy vagy politikai, azt nem tudom. Mindenesetre arra volt már példa, hogy a Momentum elnöke, Fekete-Győr András betört az Origo szerkesztőségébe és megfenyegette az újságírókat. A példa ragadós.

Mi történik itt? Mintha egy banánköztársaságban történtek tanúi lennénk, ahol nincs jog, nincs demokratikus választás, csak erőszak és felheccelt csőcselék. S ebben a balliberális ellenzéki képviselőknek és a Jobbiknak óriási felelőssége van. Semmibe veszik a 2018-as országgyűlési választások eredményét, a Fidesz-KDNP kétharmados többségét és erőszakkal, törvénytelen úton akarja egy kisebbség a hatalmat az utcáról átvenni. Éppen most. Milyen érdekes. Közeledik az európai parlamenti választás.

Szögezzük le: törvényes keretek tüntetni között mindenkinek joga van.

Orbán Viktort és a Fideszt szidni, gyalázni mindenkinek joga van és nem járhat következményekkel. De ha ehhez párosul a rombolás, a rendőrök elleni támadás, akkor ennek következményeivel számolni kell. Miről van szó? A munka törvénykönyvének a módosítása elleni elégedetlenség csak ürügy a káosz megteremtéséhez. Valójában a munka ellen tüntetnek. Tüntetnek az ellen, hogy többet keressenek az emberek. Tüntetnek az ellen, hogy több jusson a családoknak, a gyerekeknek. Tüntetnek az ellen, hogy az érintettek saját maguk dönthessék el, hogy vállalnak-e többletmunkát vagy nem. Tüntetnek az ellen, hogy törvényesen, biztonságban keressenek többet az emberek, mint azelőtt. Vagy ismét a hatszázezer munkanélküli országában szeretnének élni?

Kik vannak az utcán?

Azok az idősek, azok a lecsúszottak, az egykori pártállam volt hívei, akik éppen a balliberális kormányok gazdaságpolitikájának – Horn-Kuncze, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai – köszönhetik, hogy nem tudtak talpra állni. Az utcán tüntetnek a hivatásos gyűlölködők, a liberálisok, a bolsevisták, akik utálják mindazt, ami nemzeti, ami hagyomány, ami keresztény, ami magyar. Ott vannak az utcán a volt nómenklatúra kedvezményezettei, az apák fiai, lányai, akik bár jól élnek most is, élvezik a jelenlegi család- és lakáspolitika áldásait, mégis szeretnének még többet, még többet… Aztán a tömegben elvegyülnek a bűnözők, a drogosok, az alkoholisták, akik egy kis pénzért nekimennek a rendőröknek, az ország karácsonyfájának és a gyerekeknek gyüjtött szánkóknak is, meglovasítva belőlük egy csomót. Aztán ne feledkezzünk meg a Soros-féle álcivil szervezetek aktivistáiról, a CEU hallgatóiról és a külföldről ideküldött (francia, belga, német) anarchistákról, akik hivatásszerűen végzik rendbontó feladatukat.

Azt, hogy a békés tüntetésből harcias tüntetés legyen.

A polgári rend ellen lázítók között természetesen nem szabad elfeledkezni a választási vereséget szenvedő balliberális ellenzéki és a Jobbik politikusairól sem. Akik nemcsak a parlament ülésén léptek át minden határt, de az MTVA-székház elfoglalása kísérleténél is. Az Országházat, a törvényhozást és az MTVA köztelevízió székházát is egyfajta zsibvásárrá akarták átalakítani, miszerint mindenkinek mindent szabad. Hozzá kell tenni, hogy a tutyi-mutyi politikát folytató szakszervezetek, amelyek 1948, a kommunista hatalomátvétel óta nem szabadok, azok jelenleg is a bolsevista, liberális politizálók szolgálóleányai. Nem a munkavállalók érdekeit képviselik. Meg kell említeni a bulizni járó, jószándékú tömeget is, akik biztosítják a csendes hátteret, fogalmuk sincs, hogy mi az a túlóra, de nem is nagyon érdekli őket. Sok fajta nép, sok fajta vegyület.

Ami most történik Magyarországon ellenzéki politizálás címén, az nem más, mint a bolsevista,  sorosista, globalista káosz megalapozása. Végterméke pedig az, amit az ENSZ és az Európai Unió megvett politikusai szeretnének.

Az, hogy bevándorló országgá tegyék hazánkat.

Ez pedig Magyarország 1100 éves történelmének végét jelentené. Ezért tudnunk kell, hogy ami most folyik, az a hazugság tüntetése.

Facebook hozzászólások

Ez is érdekes

S elővették a Nagy Decemberit…

Az adventi nagy forradalmi hevület nemcsak a karácsonyi ünnepek miatt múlt ki, anélkül is lassan …

29 hozzászólás

 1. Hadházy “Senkiházy” Ákos kioktatást tart korrektségből, jogállamból és tiszta kezek politikájából.
  Az, aki erre az emberre fel tud nézni és követni akarja, az maga is egy csődtömeg lehet. Tessék visszanézni azt a történetet, amikor szórakozott a mandátumával. Nem kell a mandátum OV-tól. Azért a fizetés mégis kell, inkább mégis átveszem, de nem fog kezet azzal, aki átadja. Hőzöng, provokál, aztán fetreng a földön, hogy megverték. Feljelent. Undorító, sunyi, kisstílű patkány.

  • Valamennyi —házy utónevű, mind SZARHÁZI! “Sehonnay bitang ember”!

   • Az, hogy bevándorló országgá tegyék hazánkat. Marha! Már az!

    Emlékezzünk régi, előző “bevándorlóinkra
    A valóban nemzeti érdekű orosz cár üldözötteire!
    “Egyetlen ország sem engedheti meg magának a tömeges és ellenőrizetlen bevándorlást, amely megrengetheti a társadalom alapjait. Fizikailag és másként is veszélyes. Joby Warrick, a Washington Post”
    Széchenyi „ez a népcsoport a jogtalanság „minden mindegy” hangulatában folyamodott csalásokhoz, amely a jobbágyság eladósításához, tömeges elárverezéséhez! (Lásd deviza hitel kormányzati kényszer rásegítéssel!) Úgy látja nem lett volna szabad az elmúlt évtizedekben olyan hatalmas tömegekben beengedni őket, amelyikre egyik országban sincs példa!
    Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll. (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)*** “Kölcsey Ferenc: Országházi beszédéből!
    Ez az újonnan felduzzadt népcsoport, annyira idegen még a magyarságtól, másrészt akkora nagy gazdasági erő van a kezében, nagy részük német névre cseréli fel a galíciait!
    Nagy Magyarország, az ő tíz %-al éri el a lakosságban 51% magyarul beszélők arányát! 1920 idegen ajkú tömegek levágásra kerülnek! Magyarok is! Városi vállalkozó nép nyakunkon marad, arányuk egyből minimum meg duplázódik!
    “El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése.” Liszt Ferenc

 2. Tisztelt Stefka István úr!

  Maradjon közöttünk, de a kormány kommunikátorai nem érnek egy maszatot a macskám bajszán sem.
  Még mielőtt a törvénytervezetet tárgyalni kezdték volna, világosan, logikusan, érthetően meg kellett volna magyarázniuk, hogy:

  1. a túlórakeret azt jelenti, hogy összesen hány túlórát írhatnak ki három év alatt.
  Tehát felhasználhatja másfél év alatt, akár három év alatt azt az összesen 400 órát.
  Vagyis a három év alatt négyszáz óra a plafon.
  2. a munkavállaló személyesen, egyénenként szerződik a munkaadóval.
  3. a munkaadó a szerződéseben vállalt és havonta ledolgozott túlórát havonta fizeti, mint eddig is.

  Kinek volt az érdeke, hogy a politikusok összevissza makogtak, mintha minden átlagpolgárnak kötelessége
  lenne a jog bikkfanyelvét ismernie, megfejtenie?
  Kinek volt az érdeke, hogy csak slágvortokban tettek kijelentéseket, legfeljebb tagadták az ellenzék
  hazug állításait, de a mai napig nem állt ki egyik szakember sem, hogy elmagyarázza a félanalfabétáknak is,
  hogy milyen jogosítványt ruházott a munkavállalóra a törvény?
  Miért nem magyarázták meg már jó előre, vagy a tárgyalások megkezdésekor?
  Az ellenség mindenre ráugrik, de ezt tálcán kínálták nekik.
  Ezért ki a felelős?

  “Ami most történik Magyarországon ellenzéki politizálás címén, az nem más, mint a bolsevista, sorosista, globalista káosz megalapozása. ” (Stefka István)

  A megalapozása sajnos a kultúra és oktatás átengedésével folyamatos, de a család még mindig tudja ezt egyensúlyozni, mint ahogy az a Rákosi és Kádár-érában is megtörtént. A szűk csőcseléken kívül és a fizetett, küldött provokátorokon kívül nincs vevő erre.

  Ezek a nyilasok és a Kun Béla-Szamuely patkány nemzedék utódai. Mindent felvonultattak:
  -Szent Korona; a keresztény ünnep szimbólumainak, az Országháznak a megtámadása.
  A jobboldali újságírók Andrássy úton való akasztásával fenyegetőznek. Kérdésem, hogy vajon Schmidt Máriának tartania kell -e attól, hogy elfoglalják az Andrássy út 60-at, ami ma a Terror Háza, ahol a nyilasok és ávósok egymásra találva gyilkolták a magyar polgárokat?!

  • Kedves Győző!
   Érdekes, hogy sok kommentelő társam és én is tudjuk miről szól a törvény.
   A tüntetők NEM AKARJÁK TUDNI!!!
   Jobb balhézni, rongálni, kiélhetik aljas ösztöneiket, az ellenzéki politikusokról nem is szólva. Ők ezen a cirkuszon akarnak hatalmat nyerni, mert másképp nem megy.

  • Gál György

   Hát igen! A megelőző,alapos tájékoztatás jó lett volna mindenkinek! Ez,sajnos,igazából nem történt meg! Ez egyértelműen a Fidesz hibája-hiányossága! Úgy látom,ez már nem az első eset! És persze az úgynevezett “melósoknak” is jóval alaposabb ismertetést,mintegy “bátorítást” kellett volna adni,hogy ne féljenek sehol az országban megvédeni saját jogaikat! Persze ez az ún. ellenzéket ez nem menti fel alantas viselkedésétől.ezért felelni kell nekik4

  • Gál György

   Teljesen így igaz!

  • Az, hogy bevándorló országgá tegyék hazánkat.

   Ez pedig Magyarország 1100 éves történelmének végét jelentené. Ezért tudnunk kell, hogy ami most folyik, az a hazugság tüntetése.
   Valóban Magyarország?

   Született egy ország, melynek uralkodó osztálya (idegen lévén) mindig a nép ellen, és saját önzése szerint élt! Akik soha nem átallottak idegen hatalomra támaszkodni, azt kiszolgálni saját uralmi helyzetük fenntartása érdekében.
   1956 4000 páncélos hívása, lóháton, lánc ingben helyett, lánctalpon! Hitler Oroszországot, Hruscsov/Kádár Magyarországot támadta + ennyivel!
   „István, a Szent, volt az első, csaknem tudatos szemétszállítónk, ez a kegyes király, kinek kóbor lovag-szállítmányairól talán csak a liberális angol premier tudhatna méltón megemlékezni.” Ady:
   A király „kereszténység felvétele” projekt a lakosság 1/3 kiirtásába kerül! Tatárjárás: ½, Törökdúlás 4/5 népesség pusztulással járt! Ki a magyar? A kettőskereszt nevű?

   Emlékezzünk régi, előző “bevándorlóinkra
   A valóban nemzeti érdekű orosz cár üldözötteire!
   “Egyetlen ország sem engedheti meg magának a tömeges és ellenőrizetlen bevándorlást, amely megrengetheti a társadalom alapjait. Fizikailag és másként is veszélyes. Joby Warrick, a Washington Post”
   Széchenyi „ez a népcsoport a jogtalanság „minden mindegy” hangulatában folyamodott csalásokhoz, amely a jobbágyság eladósításához, tömeges elárverezéséhez! (Lásd deviza hitel kormányzati kényszer rásegítéssel!) Úgy látja nem lett volna szabad az elmúlt évtizedekben olyan hatalmas tömegekben beengedni őket, amelyikre egyik országban sincs példa!
   Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll. (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)*** “Kölcsey Ferenc: Országházi beszédéből!

   • Ugassál még. Attól ez az ország még Magyarország, hogy éltek itt kunbélák és rákosimátyások, hogy élnek itt gyurcsányok és bangónék.

  • A nevelt gyerek eladása

   Párt bácsi megöregedett. Agy érelmeszedés kínozta. Elerőtlenedett, tagjai elhagyták.
   Először a nevelt fia, Sajtóka kezdte kritizálni. Végül mégis Ő maradt hozzá a leghűségesebb gyermeke. Jól tudta mivel tartozik az Ő felnevelőjének. (Párt) iskoláztatta, úri láblógató állásba helyezte, gondolkodnia se kellet, nem is volt szabad.
   Később őt is kényszerült eladni, nehogy a valódi tulajdonos, a közösség kezébe jusson. Ezt sokan, értetlenül nézték, hogyan tehet ilyet? Párt bácsi tudta mit, csinál, a sajtó jól nevelt, hűséges gyermeke maradt. Soha rosszat nem mondana az ő nevelő apjáról. Akárki legyen is az új gazdája, tudja, mivel tartozik az ő felnevelőjének. Mert ki lenne, lehetett volna Ő a párt apuka nélkül? Senki, és semmi! Mehetett volna dolgozni! Melózni! Brrrr! Nem azért képviselte Ő a munkásosztályt, hogy Ő dolgozzék! Az Ő szerény kis képességeivel, (hiszen azért tették Őt oda) hol szerezhetett volna olyan szép címeket, mint rovatvezető, szerkesztő, Főszerkesztő! Nem kellett hozzá más, mint szolgalelkűség, hűség, egy kis gerinc (ki)operáció, jó torok, és száj. Sok volt a lenyelni való (darabos, bűzös) még több a hazudni való rezzenéstelen arccal.
   Mindezekért jó fizetés, csinos feleség, és csinos vagyonka járt. Aztán a privatizáció. Megvehették a szétrohasztott lapot az elhülyített, olvasótáborral egyetemben, akik még mindig „szívják” az opiummal átitatott újságot, hogy „azért régen jobb volt” — nyugodtabban lehetett hazudni!
   1998. 02. 05.

   Tévedésből jelentjük

   Tévedés: hatalmas, mondhatni határtalan terület, óriási lehetőségekkel. Talaja a valóság, melyet sok-sok szemét, hulladék, banánhéj, ürülék borít, amibe folyton belebotlik, gödreibe beleesik, rajta elcsúszik az óvatlan ember.
   A területet e képzett újságírók számára a tabu feliratú karókkal teszik járhatóvá. A tabukkal kerített területre nem szabad belépni, sőt az azon belül lévőket meglátni sem! A tabu karóit időnként áthelyezik, (a hazugság változásai szerint) de a tabu tisztelete a KRESZ-nél ezerszer, jobban megkövetelt! Itt egy jelzőtábla tudatos, vagy véletlen kihagyása a jogosítvány, (újságíró igazolvány) azonnali bevonásával jár!
   Ha valaki a tabun belüli területről hírt mer adni, oda bevilágít, annak titkairól fecseg, annak azonnal vége! Mehet dolgozni. Vége a kényelmes úri életnek, laza népbutításnak. Mivel a tévedés területe óriási, beugratási lehetőségei számtalanok, a kikerülés rendkívüli odafigyelést, koncentrációt követel meg. Így az újságíró élete csupa stressz. Folyton tényekbe botlik, de ha tévedésbe esik, és az igazat írja meg, az elvárt helyett, akkor megnézheti magát. Nem a tűkörben, hanem a főszerkesztő dühöngő őrült szemében. Aki még nála is jobban fél, mert ő felel azért, ami a lapban megjelenik.
   Az állandó stressz miatt az újságírók, mint a mosónők, korán halnak. Fejük fáj a hazugságtól, eszük a téveszmék kavargó gőzétől, gyilkos párájától… Ezt az írást is tévedésből írtam, ennek témája is a tabu karóinak területén belül van. Nem is lát „nyomdafestéket” talán soha

   Újságírók elismerése! Kis kiegészítéssel!

   A (magyar) Nemzetnél (Éjszakhírnöknél) legalább megélhetési médiamunkások és hithű idióták dolgoznak, de újságot írnak és tudják, hogyan kell azt csinálni. A (heti) Válasznál legalább a fél analfabéta főszerkesztő (szántógráf) mellett profik ferdítenek, csúsztatnak és időnként még jó cikkek is befigyelnek. De a Napira (gazdaság) egy olyan debilt szabadítottak, akinek fogalma nincs, mi az, az újságírás, agya helyén is egy második nyelve van. Ellenőrzés nélkül kiengedni egy első blikkre baromságnak tűnő, pártérdeket szolgáló leleplező sztorit, na ebbe minimum bele kellene buknia az embernek, aki elemzőként még értette, hogy működik a világ.

 3. A hatházinak ez a kedvenc póza. Fetrengeni a padlón,incselkedni,és kiabálni,hogy mééég,méééég,alázzatok.
  Önsanyargató a drága képviseltes “úr”.
  Remélem ezzel a mandátumát is elveszíti.

  • Incselkedni, s verbálisan már lincselkedni!

  • Sajátos, hogy Schmidt Mária kijelentette, hogy büszke a fia politikai sikereire.

   • Ezzel,mi a baj?
    Az a kisebbség,megszokta már,hogy öt,hat gyerek esetén,mindegyik másik pártban politizáljon,mert hátha így tud valamikor segíteni a rokonságán.
    Akár át is keresztelkednek.
    Senki nem készítette fel erre Önt?

 4. A MTVA székháznál és székáhzban történtek szégyenletes kiteljesedései annak a negatív választási kampány stratégiának, amit az MSZP a 2002-es választások idején RON WERBERG irányításával az addig konszolidált hazai politikai életbe injektált. Tévedés ne essék, személy szerint az erőszak minden formáját elutasítom és elítélem azokat a politikusokat, akik egy TÁRSADALMI érdekű problémát meglovagolva az ország politikai labilitására játszanak! De!!!!
  Az ebben a cikkben elhangzottakkal sem értek teljes mértékben egyet.
  Miért is? Mert félre vezető állítás, hogy a törvény a munavállalók azon szándékán alapul, hogy “TÖBBET AKARNAK KERESNI!”
  A munkavállalói jövedelmek növelésének ugyanis sokkal egyszerűbb és törvénymódosítást sem igénylő eszköze a munkabérek munkáltatók általi emelése. Ebbe persze csak a minimálbér esetében lehet beleszólása a kormánynak és a parlamentnek, és alkalmanként a munkáltatókkal vívott látványos kardcsörtetés közepette emelgetnek is egy kicsit, de lényegében az életszínvonal változás ennél sokkal, de sokka lassúbb. Mert a hírek jóformán csak a béremelésekről szólnak, az árak folyamatos és a bérnövekedést meghaladó növekedéséről viszont nem.A fogyasztó kosár nevű statisztikai humbikot félre téve az látható, hogy az EU nyugati feléhez képest az átlag magyar fogyasztó jóval kevésbé érzi a növekedés hatását. Ugyanakkor nem, vagy alig-alig szól a fáma arról, hogy az Európa keleti felén élők és dolgozók kizsákmányolásában az unió élen jár, és a nemzeti kormányoknak alig van lehetőségük ezt a folyamatot befolyásolni.
  De térjünk vissza a többlet munkára. A túlóra vagy “rabszolga törvény) indoklása szerint a túlórával többet keres a dolgozó! Nem! Ez így nem igaz. Az időkeretben túlóráztatott dolgozó előbb elvégzett többlet munkája után előbb kapja meg azt a bért, amit a törvény módosítása nélkül később kereshetne meg, ugyanakkor a később átcsoportosítva kiadott szabadnapok miatt az alapbérét sem keresi meg!!!! Van e törvénynek egy fontos kiterjedése is. Jelenleg, ha a munkáltató nem tud a szerződésben rögzített törvényes munkaidőn belü munkát biztosítani akkor a munkavállalót akkor is megillteti az alapbére. Ez abbó a jogviszonyvból származik, hogy a munkaképességét és tudását adja bérbe a munkáltatónak. Így nem jogalanya annak piaci műküdésének, vagyis, nem szólhat bele az üzleti folyamatokba és nincs tulajdonosi viszonya a termelő eszközök felett és nem részesül a tevékenységből származó profitból sem. BÉRT kap….
  A “rabszolga törvény” alapján a három éves munkaidőkeret tartamát alkotó munka és szabadnapok átcsoportosítása előre is megtörténhet. Vagyis, ha a munkáltató foglalkoztatási gondokkal küzd (csökkenő megrendelés, szállítási vagy értékesítési problémák) előr kiadhatja a három éves munkaidőkeret szabadnapjait. Így viszont nem kell “állásidőt” fizetnie munkavállalójának, aki viszont ez idő alatt jövedelemmel sem fog rendelkezni. (ha csak feketén nem!)
  Szélesebb körben értelmezve tehát ez a törvény a munkaadók versenyképességének növelését szolgálja a munkavállalók érdekeinek és jogainak nagy fokú sérelmére. A versenyképesség pedig vállalati (üzleti) és nem munkaerőpiaci kategória!!
  Tovább sérül a munkavállók érdekképviseleti jogrenszere, hiszen a szakszervezeteknek korlátozottan sincs lehetőségük a folyamatokat kontorllálni, vagy befolyásolni. A “dolgozó beleegyezése” pedig nem értelmezhető jogi értelemben,hiszen a termelés folyamatába éppen azért mert nem jogalnya a folyamatnak, beleegyezési joga sem keletkezhet!!!!!!

 5. A MTVA székháznál és székházban történtek szégyenletes kiteljesedései annak a negatív választási kampány stratégiának, amit az MSZP a 2002-es választások idején RON WERBERG irányításával az addig konszolidált hazai politikai életbe injektált. Tévedés ne essék, személy szerint az erőszak minden formáját elutasítom és elítélem azokat a politikusokat, akik egy TÁRSADALMI érdekű problémát meglovagolva az ország politikai labilitására játszanak! De!!!!
  Az ebben a cikkben elhangzottakkal sem értek teljes mértékben egyet.
  Miért is? Mert félre vezető állítás, hogy a törvény a munavállalók azon szándékán alapul, hogy “TÖBBET AKARNAK KERESNI!”
  A munkavállalói jövedelmek növelésének ugyanis sokkal egyszerűbb és törvénymódosítást sem igénylő eszköze a munkabérek munkáltatók általi emelése. Ebbe persze csak a minimálbér esetében lehet beleszólása a kormánynak és a parlamentnek, és alkalmanként a munkáltatókkal vívott látványos kardcsörtetés közepette emelgetnek is egy kicsit, de lényegében az életszínvonal változás ennél sokkal, de sokkal lassúbb. Mert a hírek jóformán csak a béremelésekről szólnak, az árak folyamatos és a bérnövekedést meghaladó növekedéséről viszont nem.A fogyasztó kosár nevű statisztikai humbikot félre téve az látható, hogy az EU nyugati feléhez képest az átlag magyar fogyasztó jóval kevésbé érzi a növekedés hatását. Ugyanakkor nem, vagy alig-alig szól a fáma arról, hogy az Európa keleti felén élők és dolgozók kizsákmányolásában az unió élen jár, és a nemzeti kormányoknak alig van lehetőségük ezt a folyamatot befolyásolni.
  De térjünk vissza a többlet munkára. A túlóra vagy “rabszolga törvény) indoklása szerint a túlórával többet keres a dolgozó! Nem! Ez így nem igaz. Az időkeretben túlóráztatott dolgozó előbb elvégzett többlet munkája után előbb kapja meg azt a bért, amit a törvény módosítása nélkül később kereshetne meg, ugyanakkor a később átcsoportosítva kiadott szabadnapok miatt az alapbérét sem keresi meg!!!! Van e törvénynek egy fontos kiterjedése is. Jelenleg, ha a munkáltató nem tud a szerződésben rögzített törvényes munkaidőn beül munkát biztosítani akkor a munkavállalót akkor is megilleti az alapbére. Ez abból a jogviszonyból származik, hogy a munkaképességét és tudását adja bérbe a munkáltatónak. Így nem jogalanya annak piaci működésének, vagyis, nem szólhat bele az üzleti folyamatokba és nincs tulajdonosi viszonya a termelő eszközök felett és nem részesül a tevékenységből származó profitból sem. BÉRT kap….
  A “rabszolga törvény” alapján a három éves munkaidőkeret tartamát alkotó munka és szabadnapok átcsoportosítása előre is megtörténhet. Vagyis, ha a munkáltató foglalkoztatási gondokkal küzd (csökkenő megrendelés, szállítási vagy értékesítési problémák) elöre kiadhatja a három éves munkaidőkeret szabadnapjait. Így viszont nem kell “állásidőt” fizetnie munkavállalójának, aki viszont ez idő alatt jövedelemmel sem fog rendelkezni. (ha csak feketén nem!)
  Szélesebb körben értelmezve tehát ez a törvény a munkaadók versenyképességének növelését szolgálja a munkavállalók érdekeinek és jogainak nagy fokú sérelmére. A versenyképesség pedig vállalati (üzleti) és nem munkaerőpiaci kategória!!
  Tovább sérül a munkavállalók érdekképviseleti jogrendszere, hiszen a szakszervezeteknek korlátozottan sincs lehetőségük a folyamatokat kontrollálni, vagy befolyásolni. A “dolgozó beleegyezése” pedig nem értelmezhető jogi értelemben,hiszen a termelés folyamatába éppen azért mert nem jogalanya a folyamatnak, beleegyezési joga sem keletkezhet!!!!!!

 6. A népnek elege van a korrupt, multikat kiszolgáló Orbán-rendszerből, változást akar. És ha a nép kimegy az utcára, kő kövön nem marad a NER-ből.

 7. Előadja steffka csúcshazudozó! HAZUGSÁGDIVATBEMUTATÓ

  A legnagyobb a világon, egy ország a közönsége. A kifutó kelet-nyugatitájolású. Fővédnök a politika. Főrendező a sajtó. A bemutatók főként politikusok.
  A színpad megvilágítása: vörös, némi valószínűvel feldobva. Az első szám a megváltó, magabiztos, előretekintő, lopva hátranézegető, (meglátjuk-e rajta a kommunista
  múltat. Öltözet: vattakabát-gimnasztyorka, dobtáras géppisztollyal.
  Második modell: a „bízzatok bennem”, bő, földig érő perelin, rajta nemzetiszín madárral. Jól takarja a görbe jellemet, és az alárejtett, rablott vagyont.
  Harmadik modell: a szélesebb tömegek számára, szegényes lepusztult öltözet, rajta sok színes pántlikával, a „jövő jobb lesz” (nevű) szétmállik a seggünkön a nadrág, le se kell vennünk, ha a szükség úgy hozza magával. Az pedig hozza.
  Negyedik modell: a nincs másik (lenini) út. Fő attrakciója a talpatlan, sarkantyús, magyaros csizma. Bő gatyával, székelyharisnyával, vörös csillagos pitykével az ümögön. Minden Dinka Fafejű emblémával.
  Az ötödik modell: Vidám kisgazda: pirosló tájkép mosoly, barázdált arc, (sikerrel) jóllakott joviális úriember. Alattam jó dolgod lesz, csak légy hűséges szógám, jobbágyom, zsellérem, ha én mindezt elérem!
  Hatodik modell: az Isten megsegít testvérek. Földig érő, rózsaszín reverenda, ájtatos mosoly, előretolt szavazóláda: adakozzatok testvérek. Meglátjátok a túlvilági boldogság semmivel fel nem ér!
  Hetedik modell: az ifjú titán nevű. Kidolgozott izmok (ellentétben a programmal) karfiolfül, erőszakos nyomuló stílus, lógó haj, és pulóver. Ha rászólnak, hátrább az agyarakkal, jön a válasz, ami jogos, TI-TÁN jobbak vagytok?!
  Nyolcadik résztvevő műsoron kívül: Sancho Pansa külsejű Don Quijote, aki a leromlott gebén a nemzeti eszmén próbál belovagolni a jelen történelembe
  1990

  Új, 2. hazugságdivatbemutató

  A színpad hevenyészet, rossz ácsolat, csak a TV felvétel idejére készült! Aztán létezését is le tagadják készítői! Csak mindennapos előadásra készült! Rendezők a közélet vezetésére készülő alkalmatlan vigécek, akik nagyon vitézek! A népbutítás gyakorlott szakemberei! Választáskor aktivizálódnak! Ötvenéves tapasztalattal a hátuk mögött!
  Első fellépő: A jobbik, A MIÉP nevű formáció, újra költése! Fehér székely harisnyával takarva sötét szándékukat, sok hazaffyasch pántlikával népbutító krumpli pálinkával Masszív romanevelő bakanccsal! Gyakorló, gyakori fellépő ruha a „Magyar Gárda” nevű modellváltozat!
  Második fellépő: Demokratikus koalíció modell: anyaga színehagyott vörös zászló, hagyományos sarló kalapáccsal rejtetten díszítve! Szabása a régi gimnasztyorkát idézi.
  Harmadik fellépő: Együtt, egy másért, Nosztalgia öltözet, Lenin lepléből szabottan, újrafogalmazva korszerűnek gondolva! Régi téveszmék mantrázása!
  Negyedik fellépő, új próbálkozás: Lehet Más a Hazugság, higgyétek elvtársak! Lehet rendőr besúgóból miniszterelnök, pártelnök, akármi! Csak elegendő pali madarat kell találni! Aki némi kenyérmorzsa reményében ránk szavaz!
  Ötödik fellépő: Polgári Konzervatív Párt! Nagypolgárinak gondolt, úrhatnám gúnya! Zöldposztó, kifosztó lesipuskás öltözet! Pénzhajó vadászat, újra meggazdagodásra! TEK-es kopók, ügyesen lopók képviseletbe juttatása! Ötven éves ócska konzerv etetésével való próbálkozás! Színtelen ízetlen, újra fogyasztására irányuló próbálkozás! Akik a számukra kóser világot próbálják nosztalgiából újra „fogyaszthatóvá” étlapra föltenni! De a fiatalok többsége külföldre menekül, ennek megkajálása helyet!
  Futottak még kategória: Pártok száma nagy, tagok, becsaphatók száma egyre kevesebb, így ők eleve sikertelenek! Értelmes program, tagok híján, vegetálnak!
  2016-01-15 1990óta új pártok bemutatására

 8. éljenorbán

  „Ha egy hatalom azt akarja, hogy tiszteljék, tiszteletreméltónak is kell lenni. Ám a mai hatalom nem hogy megakadályozná az állam lezüllesztését, de élen jár benne. Semmibe veszi az évezredes íratlan szabályokat, ezer éves bástyákat támad, a törvények fölé helyezi magát, pártcélokra használja a rendőrséget, zaklatja és provokálja békés, törvénytisztelő polgárait. Napról napra hordja össze a gyúlóanyagot és közben a tűzzel játszik… A népnek joga van elkergetni a kormányt.”

  Orbán Viktor

 9. Nem értem, miért tüntetnek a közmédiánál. A műsorok kiválóak, a nézettség rekordokat dönt, a vezetés a szakma csúcsát képviseli, és a TV nem viszi, hanem hozza a pénzt. Hát ezeknek a sivalkodó ballibsiknek már semmi sem jó?

 10. Csak az évszámokat kell átírni!
  Ilyen az ember egyedüli példány!
  A világháló az éveket percekké nyomja össze!
  A gyorsítás más területen hatásos, habár az is csak bajt hozott!

  A MAGYAROKHOZ

  1807

  Forr a világ bús tengere, oh magyar!
  Ádáz Erynnis lelke uralkodik,
  S a föld lakóit vérbe mártott
  Tőre dühös viadalra készti.

  Egy nap lerontá Prusszia trónusát,
  A bálti partot s Ádria öbleit
  Vér festi, s a Cordillerákat
  S Haemusokat zivatar borítja.

  Fegyvert kiáltnak Baktra vidékei,
  A Dardanellák bércei dörgenek,
  A népek érckorláti dőlnek,
  S a zabolák s kötelek szakadnak.

  Te Títusoddal hajdani őseid
  Várába gyűltél, hogy lebegő hajónk
  A bölcs tanács s kormány figyelmén
  Állni-tudó legyen a habok közt.

  Ébreszd fel alvó nemzeti lelkedet!
  Ordítson orkán, jőjön ezer veszély,
  Nem félek. A kürt harsogását,
  A nyihogó paripák szökését

  Bátran vigyázom. Nem sokaság, hanem
  Lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat.
  Ez tette Rómát föld urává,
  Ez Marathont s Budavárt hiressé.

  [1807]

 11. Elképesztőnek tartom, hogy tüntetni mernek Orbán Viktor ellen, aki elhozta a magyaroknak a boldogságot és gazdagságot. Kínában vagy Észak-Koreában örülnének az emberek, ha túlórázhatnának vagy egész nap Orbán Viktor beszédeit nézhetnék. De ezeknek a kígyóvállú magyar ballibeknek semmi sem jó! Miért nem vándorolnak ki a csóró nyugatra, ahol több millió hajléktalan van és tömegesen ölik a népet a Soros által felbérelt migránsok?

 12. A kérdés az, hogy egy napraforgó mit tud a parlamentáris demokráciáról?
  Mert szerintem semmit.

 13. Szlavonek Vilhelmina

  Ezek a komenisták mindig visszagyünnek. Még a sírból is, és közben demokratának álcázzák magukat. De mi átlátunk a farbán.

 14. Igaza van Stefka Istvánnak, ki kell menni tüntetni mindenkinek!

 15. Nilton Santos 4307

  Egy , kettő,,,próba…..

 16. Pelle János

  “Ha egy hatalom azt akarja, hogy tiszteljék, tiszteletreméltónak is kell lenni. Ám a mai hatalom nem hogy megakadályozná az állam lezüllesztését, de élen jár benne. Semmibe veszi az évezredes íratlan szabályokat, ezer éves bástyákat támad, a törvények fölé helyezi magát, pártcélokra használja a rendőrséget, zaklatja és provokálja békés, törvénytisztelő polgárait. Napról napra hordja össze a gyúlóanyagot és közben a tűzzel játszik… Világossá tettük, egy népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is, ha az a nép akarata ellenére kormányoz, ha az emberek létérdekét veszélyezteti.”

  (Orbán Viktor)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük