Gratulálok

Ez is sikerült. Gratulálok a rombolóknak, a megtévesztés művészeinek. A nagy átverés most is bejött. A Fővárosi Önkormányzat és az Országgyűlés nélkül sikerült megfúrni az olimpia megrendezését Magyarországon. Egy ismeretlen szándékú, ismeretlen pénzforrásokból támogatott mozgalom, a Momentum megetetett néhány tízezer embert, hogy aláírjon egy olimpiaellenes ívet.

Talán emlékszünk, hogy a rendszerváltozás idején a közmegegyezés, az ellenzéki és nemzeti ,,kerekasztal” a parlamenti, képviseleti demokrácia mellett döntött. Az elmúlt évtizedben azonban az egyre szaporodó, majd eltűnő, újra feltűnő civil alapítványok külföldi, főként Soros pénzekből önálló politizálásba kezdtek. A többségi demokrácia kikerülésével a háttérben meghúzódó, idegen érdekeket szolgáló, külföldről irányított szervezetek, alapítványok Magyarország lejáratásán dolgoznak, durván beavatkozva a magyar belpolitikába.

Olykor sikerül irányító szerepet is átvenniük. Olykor az ő kottájukból játsszunk.

Ezek a provokátorok, fizetett ügynökök, quislingek. Ehhez sajnos partnerek a hazájuk történelmét nem ismerő, megtévesztett emberek. Nevezzük nevén: a tudatlan butácskák, akiket felhasználnak hazájuk ellen. Nem beszélve a gyűlölködőkről, akiknek semmi sem jó, főként az nem jó, ha Magyarország sikereket ér el.

Ezek a Soros-féle szabadcsapatok, a Sorosgárda egyre nagyobb károkat okoznak országunknak. Ez már több mint nemzetbiztonsági kockázat. Magyarország jövőjét, gazdasági stabilitását ássák alá. Ilyesfajta “civileket” már Európa több országából kitiltottak, a Soros alapítványaival együtt. A pénzember saját bevallása szerint is, ha az Egyesült Államokban ilyen civilszervezeteket hozna létre, amelyek beleszólnának a belpolitikába, akkor páros lábbal kihajítanák.  

Hazánkban, az állítólagos diktatúrában azonban élnek, virulnak. Eszköztáruk kimeríthetetlen, pénzük van dögivel. Ha megnézzük ezeket az alakokat a különböző ,,civil” szervezetekben, szinte ugyanazok, külsőleg és belsőleg is. Nem sokban különbözik a tüntetgető Ha-hások, egyetemista szerveződéstől (vagy egyetemisták voltak, vagy nem!) a most előbújó Momentum mozgalom. Többnyire fiatalok, szakállasok, vagy kétnapos borostát hordanak és ártatlan szemmel folyékonyan hazudnak: bele a kamerába, bele a “pacekba”. Illetve a momentumosok mintha diszkrétebben öltöznének, jobbak a ruháik, nem olyan lezserek, a lányok-fiúk frizurája is rendezettebb.

Ja kérem, volt honnan megtanulni az átöltözést, az átalakulást.

Ezeket az új gonoszokat már nagyon felkészítették. Nem az erőszakhoz folyamodnak, mint elődeik, akik egyetemeket, nyilvános szórakozó helyeket foglaltak el, vagy megrongáltak középületeket, törtek, zúztak, mint például a Fidesz székházat. Ezek látszólag békés eszközökhöz folyamodtak, a betanult szövegeket mantrázzák a nemzetellenes ellenzékkel együtt: a milliárdokat nem az olimpiára kellene költeni, hanem a szétvert, szétrohadt egészségügyre, oktatásügyre.

Mindezt a nemzetellenes média hatalmas nyilvánosságával.

A nagy átverés tehát sikerült. Állítólag több mint 260 ezer aláírás támogatta, hogy ne rendezzék meg a magyarországi olimpiát. A kisebbségi hisztéria célba talált. A rendezők döntöttek. A 2024-es budapesti olimpiai pályázattól visszalép Magyarország – erre az elhatározásra jutott Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István főpolgármester és Borkai Zsolt, a MOB elnöke a napokban. Arra hivatkoztak, hogy megszűnt a korábbi konszenzus, a balliberális pártok nem támogatják az olimpiát és egy esetleges kudarc súlyos presztízs-veszteséget jelentene az országnak.

Mi történhetett? A kormány valóban megfutamodott, mint ahogyan a Momentum állította? Egy-két dolgot minél előbb tudomásul kell venni. A balliberális média mindig lépés előnyben van a kormánypárti, jobboldali médiával szemben. Messzebbre jut el a hangjuk, nemcsak Magyarországon, hanem a külföldi sajtóban is, véleményük mindjárt megtalálható a világ legjelentősebb orgánumaiban. S ezt folyamatosan erősítik az itthon nagyon megbecsült magyar, liberális művészvilág hazánkat becsmérlő nyilatkozataival.

Minden összecseng. Ők tudják a második, harmadik lépést is.

Sokszor lemaradunk a méltó válasszal, egy-egy ügy színvonalas megvilágításával. Erőtlen a riposzt, gyenge a kommunikáció. Egy nyugat-európai, egy amerikai könnyezik, amikor látja az Arany Medve díjnyertes filmjének, Enyedi Ildikó filmrendező törékeny alakját, aki szégyelli hazáját, ahol szörnyű dolgok történnek. Lassan mi leszünk a gonosz birodalma. S a dezinformációk Magyarországról csak jönnek és jönnek.

Azért az mégiscsak  nevetséges, hogy bűnösek legyünk azért, mert egészséges, sportos nemzetet szeretnénk felnevelni? Az is nevetséges, hogy azért támadják a tenni akarókat, mert hitet, erős identitástudatot szeretnének adni a nemzetnek egy olimpia megrendezésével. Az meg különlegesen nevetséges, hogy egy csipetnyi “szabadcsapat”, akiknek már most csaknem tizenkét százaléknyi érvénytelen olimpia ellenes aláírásuk van, semmit nem tettek le az asztalra, azoknak nagyobb  hitele legyen a közvélemény szemében, mint a kormányzó pártnak, amelyik nap, mint nap, újabb és újabb döntést hoz a jobb életért.

Vagy mégsem így van? Mi látjuk rosszul? A rosszakaróknak van igazuk? Ők lennének a szájkaraté nagyágyúi? Jobb az ő sajtójuk, mint a miénk? Jobban jutnak el az ő üzeneteik az emberekhez, mint a sajátunk?

Ferdítések, csúsztatások  ezreivel szembesítsük őket. Bizonyítsuk be, hogy hazugság minden, amit mondanak. Tények ezreit hozzuk fel ellenük. S akkor kipukkannak, mint a léggömb.  Különben baj lesz. Az egész pályás letámadás erősödik. Figyeljünk és tegyünk. Szeretnék magunknak is ismét gratulálni.

Facebook hozzászólások

Ez is érdekes

Maroknyi föld

Sietek kijelenteni, hogy ezt a címet nem én adtam, hanem Pilhál Gyuri, aki nemrég jelentette …

13 hozzászólás

 1. Azért ha én lennék a kormány, akkor a NAV-ot és a nemzetbiztonságot ráküldeném erre az álcivil senki által nem pénzelt formációra ! Csak és kizárólag az átláthatóság és korrupció üldözése jegyében.

  • Na, a komcsi reflexek még működnek!

  • Fispán Géza

   Sőt! Az ÁVÓ-t is ujjá szervezhetnéd, és az Andrássy 60-ban megtanítanád őket kesztyűbe dudálni, mint elődeid… 🙂 Demokrácia van, el kell viselni a más véleményt! És nem kell eltűrni a rablást!

 2. Ha tényleg lenne társadalmi támogatottsága az olimpiának, akkor miért nem mer a kormány népszavazást vagy “nemzeti konzultációt” tartani róla? És ha Stefka Istvánnak személy szerint olyan fontos a téma, miért nem szervez Békemenetet a pályázat támogatására?

  • „Mi történhetett? A kormány valóban megfutamodott, mint ahogyan a Momentum állította?” — teszi fel a kérdést Stefka István, majd pár sorral később megadja a választ is. „Az meg különlegesen nevetséges, hogy egy csipetnyi “szabadcsapat”, akiknek már most csaknem tizenkét százaléknyi érvénytelen olimpia ellenes aláírásuk van, semmit nem tettek le az asztalra, azoknak nagyobb hitele legyen a közvélemény szemében, mint a kormányzó pártnak […]” — idézet a cikkből

   Hogy mi is történhetett igazából? Az történt, hogy most volt meg a kellő momentum arra, hogy a Momentum mozgalommal elvitessék a balhét. Ennyi. Most, momentán a momentánok vakargathatják szakállukat, hogy mit is értek el a budapesti olimpia elodázásával: Los Angeles esetleges győzelmével Trump Amerikájának tolták oda az esetleges sportdiplomáciai sikert, ugyanakkor, a közelgő franciaországi választásokkal Párizs esélyeinek növelésével Marie Le Pen nemzeti társulatának adtak momentumot — ejnye, ez se így nem jó, se úgy nem jó. Talán mégiscsak jobb lett volna ha Budapesten rendezik meg az olimpiát?

 3. A bp fejlesztések innentől buktak.
  Kéretik ezt a pénzkeretet a vidékre költeni. Tudom,hogy egy részét a NOB állta volna,de lett volna ott az Országunknak is pénze.
  Nos. Az a pénz,vidéken egyrészt többet ér. Pesten,meg szinte semmit.
  Avagy tud nekem mutatni valaki egy kelet-nyugat,vagy egy észak-dél irányú autópályát amelyik nem a fővárosba vezet?
  Hosszan lehetne sorolni.

 4. Ha akkora a támogatottsága az olimpiának akkor miért nem merték népszavazásra vinni?

 5. Harangozó Feri

  Mi a helyzet Stefka elvtárs? A nemzetközi helyzet egyre fokozódik?

 6. Ha nem fosnatok, hogy a tobbseg azt akarja, hogy eltakarodjatok, akkor kiirhattatok volna akar orszagos nepszavazast is, szar tolvaj banda.

  Latszik baromira faj, hogy nem tudtok tobbet nyulni. Kopedelem.

 7. ” Állítólag több mint 260 ezer aláírás támogatta, hogy ne rendezzék meg a magyarországi olimpiát.”
  “Ferdítések, csúsztatások ezreivel szembesítsük őket. ”

  Hát akkor: minden tiszteletem mellett, de itt nem népszavazás történt. 260 ezer aláírás azt támogatta, hogy legyen népszavazás az olimpiáról. Ennyit a ferdítésekről.

  “Azért az mégiscsak nevetséges, hogy bűnösek legyünk azért, mert egészséges, sportos nemzetet szeretnénk felnevelni?”
  Ezt meg lehetne tenni olimpia nélkül is. Lásd: az izlandi Ifjúság programot.
  Az egészséges nemzetről annyit: 3000 mrd forintból fel lehetne húzni 4 új orvosi tudományegyetemet, 19 megyei és 4 csúcstechnológiás fővárosi kórházat.
  Gyakorlatilag infrastruktúrában teljesen új alapokra lehetne helyezni a magyar egészségügyet ilyen pénzekből.

  Miért nem ezt akarjuk elérni célként, hogy a miénk a világ legfejlettebb egészségügyi rendszere?

  És csak én tudnék még felsorolni vagy 4 olyan területet amiben világelsők lehetnénk ennyi pénzből, miközben a magyar embereknek hosszútávon és nemzetközileg is nagyobb értéket tudnánk nyújtani.

  Azt meg hagyjuk már, hogy aki nem ért egyet a kormánnyal, az vagy ügynök, vagy hazaáruló, vagy megtévesztett – félrevezetett balek.

 8. Olyan hülyék kedves hölgyeim és uraim hogy az már fáj…

  • Fispán Géza

   Ne olvass olyat amit nem értesz meg ! 🙂 Stadionokat építünk, mint régen rákosinak vaskohókat, mert egy egy vezér szerelmes ilyesmibe ! A stadionokba nem építenek futópályát, nem lehet atletizálni, mert Népünk II. sz. Bölcs Vezére nem kedveli azokat..Ha Orbán hegymászó lenne itt a Hortobágyon már felépítettük volna neki..a Himaláját !

 9. Fispán Géza

  summa summárum, ez bukta lett, mint a gyűlöletkampány, ami erdménytelen és érvénytelen lett 17 milliárdért ( a kormány szerin csak (!) 6,5 milliárd volt)…ami önmagában szégyen volt, a vasárnapi csukvatartás gyalázatos, többszöri megakadályozása, végül bukta…és most az olimpia esztelen költekezése is elbukott, azért nem merték megtartani, mert tudták azt is elbukják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük