Lenin-fiúk, Soros-fiúk

Egy tőről fakadnak. Száz év se telt el az 1919-es kommün óta, a gyilkolásba, rombolásba soha el nem fáradó Lenin fiúk ismét feléledtek. Lukács György szellemi gyermekei ismét itt vannak. Egyazon ideológia táplálja őket: az erőszak, a hatalom mindenároni megszerzése, az internacionalizmus, a kozmopolitizmus, a szélsőséges liberalizmus, azaz nemzet, a haza, a család tagadása. És az identitászavar.

Veszélyes pályára léptek a vérgőzős Tanácsköztársaság követői. A napokban betörtek a Momentum Párt vezetői Fekete- Győr András vezetésével az Origó szerkesztőségébe, ahol az újságírókat megfenyegették, felelősségre vonták, számonkérték újságírói munkájukat és fenyegetőztek, hogy hatalomra kerülésük esetén újságírói tisztogatás lesz, főként a közszolgálati médiában. Ezt a példa nélküli atrocitást, támadást a sajtószabadság ellen azzal magyarázták a felháborodott momentumosok, hogy az Origó az összeállításban közölte:  összességében több mint tizenhat millió forintot kerestek hallgatói önkormányzatos beosztásaik révén az olimpiaellenes mozgalomból párttá alakult Momentum egyes tagjai. Például a HÖK kasszából Zaránd Péter, a Momo egyik alapítója 6 millió 400 ezer forintot zsebelt be.

Érdemes végigvezetni, hogy az eddig csendesen háttérbe húzódó, úgymond magyar ellenzéki politika hirtelen támadóvá vált, új, eddig ismeretlen kormányellenes erők, civilügynökök, szervezetek felszínre kerülésével. Az is érdekes, hogy ezzel egyidőben felerősödött a Soros által támogatott Európa Uniós balliberális politikusok Magyarország elleni lejárató háborúja. Az csak egy végső figyelmeztető jel volt a héten, hogy az EP képviselői 393 szavazattal 221 ellenében, 64 tartózkodás mellett megszavazták a 7-es cikkely megindítását, miszerint Magyarország ellen élesíteni kell a szankciókat. A magyarországi EU-s balliberális képviselők (Molnár Csaba, Újhelyi István, Niedermüller Péter és Szanyi Tibor) csatlakoztak és erősítették a hamis vádat: súlyosan romlott Magyarországon a demokrácia és a jogállamiság állapota. S felszólították a magyar kormányt, hogy helyezze hatályon kívül a menedékkérőkkel és civil szervezetekkel kapcsolatos szabályokat szigorító törvényeket…

Ami viszont tény. Egyidejűleg külföldön és belföldön  támadás indult Magyarország szuverenitása, független jogállamisága és demokratikus államberendezése ellen. Ma már lelepleződtek: face to face folyik a harc. Az Európai Parlamentben, az Európai Tanácsban, egyáltalán az Európai Unióban nyílt küzdelem folyik Magyarország ellen és mindent elkövetnek, hogy megbuktassák a törvényesen megválasztott magyar kormányt és miniszterelnökét, Orbán Viktort.

Legnagyobb bajuk Magyarországgal, hogy jobboldali, keresztény kormánya van.

Azt sem titkolják, hogy a magyarok a legfőbb akadályai a  sok tíz millió ember bevándoroltatásának Európába. A nyílt háborúhoz a magyar függetlenség ellen, a Soros és más szervezetek által pénzelt hazai civilszervezetek és kreált kis pártok adják a támogatást, a muníciót.

Az álarcot levették. Most már a törvényes rendet, a jogállamiságot, a parlamentarizmust támadják. Behatolnak az “ország házába” is, és ott megszegve a parlament házszabályát megzavarják a munkát.

Most, csak “szelíd” erőszakkal. Holnap majd fegyverrel.

Magyarországon a szólásszabadság hiányáról hazudoznak, de ha róluk megjelenik bármiféle kritika, a kormánypárti sajtó diktatúrájáról beszélnek. Áthágnak minden íratlan szabályt.  Berontottak az Origó szerkesztőségébe, de mi a biztosíték arról, hogy holnap más szerkesztőségeket nem foglalnak-e el? Mi a garancia arra, hogy holnap fegyverrel a kezükben nem rohanják meg a független újságírás központjait, a Magyar Televíziót, a Magyar Rádiót, a Magyar Postát, mint tették a bolsevikok Oroszországban 1917-ben és a Lenin fiúk, Kun Béláék, Szamuelyék, Pogányék 1918-ban, 1919-ben? Akkor mit számított nekik egy miniszterelnök, Tisza István meggyilkolása? Ma mit számít? Kik ezek a fiúk? Honnan jöttek? Hová mennek?

Ébresztő! Ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Itt háború van uraim! Engedély nélkül elfoglalták az utakat, köztereket, a Terror Háza Múzeumot meggyalázták, a Parlament és a Köztársasági Elnök palotájának tekintélyét semmibe vették. Március 15-én, a forradalom és szabadságharc napján durván megzavarták a nemzet ünnepét. Meddig kell ezt tűrni?

Ez, ami történt, az a Charlie Hebdo elleni terroristatámadással ér fel.

Ott tucatnyi újságírót gyilkoltak meg. Most az egyszer csak kamerával hatoltak be egy szerkesztőségbe, de legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz. Ugyanilyen bután, békésen fognak ránézni az újságírók akkor is a támadókra? Akkor is meglepetés lesz? Még mindig nem világos, hogy az ő szavuk az erőszak? Ezek nem akarnak békés eszközökkel szót érteni a másikkal.

Nem akarnak választást. Mert nincs szavuk, nincs érvük. Számukra sürgős a hatalomátvétel. A megbízotti pénz fogyóban. A kérdés az, hogy a szabad választás által megszerzett hatalmat, csak úgy simán, fenyegetőzésre átadjuk- e? Meddig terjed az angyali türelem?

Facebook hozzászólások

Ez is érdekes

Az ötvenhatosok csendesen mennek el!

A ünnepi Polbeatre készülnék október 23-ra, keddre, hogy ötvenhatosokkal beszélgessünk a Revolution 56 kocsmában. Nézem …

19 hozzászólás

 1. Nem akarnak választást
  Gondolom tudják,hogy a korrekt választásokon semmi esélyük. Csalással is nehezen,ráadásul,már nem a rittyóemilia a választást levezénylő csapatnak.
  Nyilván ezért szeretnének polgárháborús helyzetet kreálni,hiszen a saulalinsky általuk igen kedvelt művében is benne van,hogyan kell cselekedjenek.

 2. Elmehetnek a budos p.-ba ez a sok zsido meg a berenceik, most mar erzik kozeleg a veg, de ez nem olyan lesz amit emberukkel hitlermayerrel OK csinaltak,ez egg komolyabb veg less szamukra.a par tupelo meg megint holokamukazhat 100 evig

  • Biriki Lajos

   🙂 Ahhoz, hogy vágyálmaid teljesüljenek, ahhoz Hitler anyjának újra teherbe kéne esnie. Külső náci/komcsi segedelem nélkül nem fofg nektek sem sikerülni. (Csak nem ezért ültök tovaris Putyin ölébe ? 🙂

 3. Jó meglátás.

  A Csurka által “új lenin fiúknak” nevezett szadesz törmelékei újra ugyanazzá a mozaik-képpé állnak össze.

  Internáci komcsi nem veszett el, csak átalakult – kozmopolita libsivé. Látjuk, a libsi sem vész el, csak átalakul – internácivillé.

  Az új ÁVH-EUVH már megalakult Brüsszelben; most képezik ki a jövőbeni Magyar Protektorátus ifjú helynökeit a CEU-n, most próbáltatják ki velük a hatásosnak szánt “civil” meggyőzési módszereket.

  A bolsik is “civilként” kezdték.

  A témához illik még:
  http://magyarhirlap.hu/cikk/88481/Momentan_ennyi

  • Biriki Lajos

   🙂 🙂 🙂 A FIDESZ a szadesz KISZ szervezete volt, már nem emlékszel ? Ma már csak lopnak a fiúk… 🙂

  • Biriki Lajos

   Csurka lapjában jelent meg az “Apák és fiúk” Nem ő írta, csak a tévedések elkerülése véget.. 🙂 Kimaradt Csurka apja aki nyilas kormány tisztviselő volt a VKF 6-os ügyosztálynál, de 52 -ben mégis fölvették a fiát a Színművészetire ( 1952 a legsötétebb éve volt a Rákosi diktatúrának) nna ez hogy történhetett ? Az öccsét 2 évvel később ugyancsak, érdekes.

 4. Ember még nem írt ebben az elmúlt pár hónapban akkora marhaságot, mint te most, Öreg. Kapják már egyszer a fejedhez, jó?

 5. Igen, ez egy lehetséges és valószínű forgatókönyv: eszkalálás az erőszak felé. A TEK és társai remélem teszik a dolgukat, és ha kell, valóban lépnek.

  Ezek veszélyesebb irányba menetelnek, mint a Budaházy-féle gittegylet.
  Látható, hogy a saját hitük – és az internáci támogatóik különösen – egyre radikálisabbá teszik ezeket. Látják, hogy hamarosan a jelentéktelenségbe süllyednek, ha nem lesz terror.

  Amire az INTERNÁCI csürhe egy része igen kapható: lásd a RAF és latin társaik történetét!

  Egyébként amúgy is szigorúan követik Lenin 1905-ös tanácsait, hülye lukácsról és frankfurtiáner társairól nem is beszélve.

 6. Kircsi Laura

  Győr-Fekete semmiféle erőszakos dolgot nem tett, bement egy szerkesztőségbe, hogy számon kérje a pártjáról és róla rágalmakat terjesztő álújságírókat. Nem üvöltözött, nem vert meg senkit, csak megkérdezte tőlük miért hazudnak. Ha Stefka szerint ez a morális gesztus egyenértékű a kivégzéseket végző komcsi hóhérok véres tevékenységével, akkor nagyon súlyos mentális problémái lehetnek.

 7. A Soros-által támogatott civilek a nyitott, szabad, egyenlőségpárti demokráciáért tevékenykednek. A Lenin-fiúk ennek pont az ellentétét csinálták egy bolsevik diktatúra végrehajtóiként. Következtetés: aki ellentétes fogalmakat mos össze, az vagy tudatlan, vagy mentálisan zavart vagy tudatos hazudozó.

 8. Stefkának természetsen igaza van. Ezeknek a kis szaroknak az ideológiája semmiben se különbözik attól a leninista-sztalinista-kgb-cia-alinsky- és a többi felforgatásban érdekelt, hol anarchista, hol lukácsista-frankfurter gyakorlattól, ami mindig az erőszak eszkalációja felé vezet!

  HA MEG NEM ÁLLÍTJÁK! A magukat “forradalmárnak” vélő idióták természetesen képtelenek saját gondolatokat és megoldásokat kitalálni, egyedül a rombolás az egyetlen cél és eszköz. Seggnyaló kis hülyék bandája.

  AHOGY MÁR KORÁBBAN leírtam – érdekes, hova tűnt????

 9. göre gábor

  Arrúl is hazudni mer, amirűl mindenki tudja, az igazság más! Ennyire ostoba, vagy tudatlan, gerinctelen? A „görénykurzus szolgálója” Tudod, a görény sunyi, büdös és lop! Szabó Dezső, kilencven éve leírta rólok! Tudatlansága nem gátolja önmaga hülyeségének leleplezésében sem! Ha a reklám nem vóna, sok másfajta majom, aki fizet nékik érte, az egész „hazugság üzlet” nem működhetne rég! Egymásból élnek, míg a hírdetők rá nem jönnek, seggünket se töröljük újságjaikkal! Akkor aztán húzhatják magukat a fődön, mit gilisztás kutya, a viszketés okán! Maguk veszik hasznát ujságuknak! Más egyébre, úgy se való! Munka után kellessz nézniük, amitől rettegnek, mint pógárok Lenin szellemének feltámadásátúl!
  Szóval más világ vár rájuk! Nem az igazi, csak amiben nékik is dolgozni kellesz, mer banki dolgozó se lehet mind, meg ahhó oskola kéne, a hazudozás keves! Előre röhögök rajtuk, mint kárszakértőjük szokott rajtunk, hogy mekkora pejparipa pipilőt fogunk mink kapni biztosítójukba fizetett pénzünkért! No de legyünk mi különbek! Elégedjünk meg azzal, hogy a felsőbb igazságszolgáltatás, sort kerített rájuk, és szemétdombra löki őkőt, ahová kezdettől fogva valók vótak!

 10. Ujváry Andorné

  Az össznépi pesszimizmus helyett ,minden külső és belső veszély és támadás ellenére nem
  veszíthetjük el önbecsülésünkben és önrendelkezésünkben vetett hitünket.
  GYŐZNI FOGUNK

 11. nutellás nokedli

  Aki a diktatúra verőlegényeit összemossa a békésen, demokratikusan, működő civilekkel az vagy gyengeelméjű vagy fizettet provokátor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.