Mindennek a legalja

Nem találok szavakat…

 

Mindennek a legalja
Nem találok szavakat…
Megjelent: Banánköztársaság (Városi Kurír)
Szerző: Körmendi Zsuzsa  2018.10.27

A Banánköztársaság nevű gyűlölködő szennyorgánum egy minősíthetetlen hangnemű írást közölt a PestiSrácok.hu-ról.

Ime:

„Az „ eeemúúút nyóóóc ééév” most már egyértelműen az Orbán-kormány jellemzője. Bevallom, ez az idő erőteljesen kettőssé tette a gondolkodásomat. Gyakran úgy vélem egy-egy intézkedési terv, vagy „kinyilatkoztatás” hallatán, hogy ennél mocskosabbat nem tehettek, nem mondhattak volna, erre erőteljesen rácáfolnak. Közben meg – önmagam előtt is titkolva – valahol mélyen abban bízom, hogy ennek mielőbb vége lesz.

Felháborító!

De csütörtökön  erre a – szinte eltemetett – reményre a Pesti Srácok rátett néhány lapáttal. Az ATV híradója számolt be a szerkesztőség Modellváltás ’89 című kétnapos programjának első napjáról. Sok mindent lehetett látni, hallani. De nekem egyetlen dolog maradt meg a fejemben. A hatalmas ugróiskola, amelynek kockáit Lenin, Sztálin, Marx, Kádár János, Horn Gyula képe töltötte ki. Mit lehet erre a felháborító ötletre mondani? Tiszteletlenség? Bunkóság? Ez már a legaljánál is lejjebb van! Minden nagyképűség nélkül állítom: a politikusok nagy többségénél jóval gazdagabb a szókincsem.

De erre már nem találok szavakat.”

Én sem találok szavakat.

Elgondolkodtató, hogy a PestiSrácok.hu kétnapos történelmi konferenciája a rendszerváltásról Körmendi Zsuzsából ezeket az indulatokat váltotta ki, miután látta a szemléltető kiállítást munkásőrségről, a keményen diktatórikus Kádár-rendszer meghatározó figuráiról és az ellenzékéről az ATV riportjában. „A hatalmas ugróiskola, amelynek kockáit Lenin, Sztálin, Marx, Kádár János, Horn Gyula képe töltötte ki. Mit lehet erre a felháborító ötletre mondani? Tiszteletlenség? Bunkóság? Ez már a legaljánál is lejjebb van!” – írja Körmendi.

Ezek az illusztrált képek a padlóra voltak kirakva.

Mi volt ebben a felháborító ötlet, mi volt ebben a tiszteletlenség, a bunkóság?

A kommunizmust, Lenin, Sztálin, Marx, Kádár és Horn tevékenységét nem a bolsevista terror, a megfélemlítés, a könyörtelen pusztítás és tízmilliók halála kísérte? Kádár és a pufajkás Horn nem felelős 1956 után ártatlan ezrek (sortüzekkel együtt) erőszakos haláláért, tízezrek börtönbe juttatásáért, százezrek megfigyeléséért, a szovjet katonai megszállásáért és Magyarország csődbe juttatásáért? Miket ír Ön, asszonyom?

Megnyugtatom, Lenintől Hornig, Horntól Gyurcsányig, Horntól Kunczéig, Heller Ágnesig, Konrádig és az egész balliberális politikai bagázsig egyenes a vonal húzódik, ami nem más, mint a hazaárulástól a hazaárulásig vezető út. Ezek az emberek percenként jelentik fel Magyarországot. Kár, Körmendi Zsuzsa, hogy Ön is erre az útra lépett. Kár, hogy csak az ATV egyik szélsőliberális riporter hölgyétől tudta meg, hogy mi történik a Vörösmarty moziban, a Premier KultCaféban.

Tessék megérteni, a konzervatív, nemzeti, keresztény politizálás az egyetlen út, amely megmenti nemzetünket, Magyarországot. S amíg a Fidesz-KDNP pártszövetség képviseli a többségi népakaratot, képviseli az ország érdekeit, addig nincs miről beszélni.

Kár magát s magukat fárasztani az Orbán-fóbiával, a gyűlölet szitásával.

Akkor, a gyengébbek kedvéért, újra elismétlem, hogy miről szólt ez a két nap, a Modellváltás ’89, a Tetszettünk volna..? történelmi fesztivál. És sok ilyen két nap kellene még szerte az országban.

A rendszerváltáskor hivatalba lépő Antall-kormány által átélt rendkívül nehéz helyzetről, az igazságtételi törvény elbukásáról, az elmaradt elszámoltatásokról beszélt egyebek mellett a Modellváltás ’89 történelmi fesztiválon csütörtökön Balsai István. Az Antall kabinet igazságügy minisztere ellenforradalmi lázadásnak nevezte a taxisblokádot, és rámutatott, azt olyan katonai precizitással szervezték meg a háttérből, amire laikus sofőrök képtelenek lettek volna. Göncz Árpád akkori köztársasági elnöknek különleges felelőssége volt az SZDSZ-MSZP hátterű lázadók felmentésében.

Balsai István a beszélgetésen számos kritikával illette Göncz Árpádot, illetve az akkori időszak média elitjének egy részét, akik a közrádióban és köztévében valóságos háborút indítottak a kormány ellen, amely nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy 1994-ben visszatértek a kommunisták, és Horn Gyulát juttatták hatalomra. Balsai szerint a rendszerváltozást elmaszatoló háttérerők összefogásának eredménye a 2006 őszét jellemző rendőrterror, illetve az, hogy a történtek miatt indított büntetőperben a nyilvánvaló felelősségük ellenére felmentették az érintett rendőrparancsnokokat.

Borvendég Zsuzsanna történész rámutatott arra, hogy a hasonló fesztiválokra rendkívül nagy szükség van, mert a rendszerváltozás történetét eddig sem történeti, sem társadalmi szempontból nem sikerült tisztázni, miközben az emberek közül még azok is egyre többen válnak közönyössé a téma iránt, akik átélték a történelmi időket.

Schuster Lóránt kifejtette, hogy szerinte álságos bal- és jobboldali politizálásról beszélni, ugyanis egy igazi cél létezhet, az pedig Magyarország érdekeinek szolgálata, ez pedig minden más érdeket felülír. Lóri úgy vélekedett, hogy értelmetlen az ellenzék által gründolt álproblémákkal foglalkozni: a választópolgárok világosan kifejtették, hogy a többség miképp képzeli el hazánk jövőjét, és ezt komolyan kell venni, ez annak is kötelessége, aki nem szimpatizál a kormánnyal. A P. Mobil frontembere korábban Kövessy Róbert rendezővel, Miklós Péterrel és Árvai Viktorral elevenítették fel, hogy a kommunista diktatúra hogy próbálta meg ellehetetleníteni a nyolcvanas évek elején a hazai underground, illetve punk és rockmozgalmak prominenseit, majd miképp próbált beépülni azokba a közösségekbe, amelyeket tiltással nem tudott szétverni, megszüntetni.

Parázs viták tanúi lehettek tehát a Modellváltás ’89, – Tetszettünk volna…? – elnevezésű történelmi fesztivál vendégei. Az érdeklődők megismerhették Kiss Dávid történész előadásában egyebek mellett a munkásőrség felszámolásának kulisszatitkait, vagy a meghiúsult igazságtételi törvény sorsának lehetséges okait.

Kukorelly Endrétől (ex-LMP) a PestiSrácok.hu stábja megtudta, hogy a költő számára a rendszerváltás teljes, mert az üzletekben a kommunista érához viszonyítva széles a sajt- és a sörválaszték, és ehhez még a sajtószabadság is megvan.

Az ikonikus Inconnu-csoport egyik alapítója, Molnár Tamás szerint az emberiség a teljes elhülyülés felé tart, és ezzel a végzetébe rohanhat.

Deutsch Tamás és Kónya Imre a huszonnyolc évvel ezelőtti taxisblokádot felidézve értettek egyet abban, hogy szinte semmiben nem értenek egyet, Kónya azt azonban elismerte: a blokád napjaiban vált az MDF számára is teljesen világossá, hogy a Fidesz a kommunisták ellen és a rend pártján politizál.

Röviden ennyit a kétnapos fesztiválról, amely óriási közönség- és sajtósikert aratott, melynek szerkesztői Huth Gergely, Mező Gábor, Szarvas Szilveszter, Gyenge Zsolt és Stefka István voltak.

Ha Önnek, kedves Körmendi Zsuzsa, ez „mindennek a legalja”, akkor Ön szánni valóan ostoba.

Facebook hozzászólások

Ez is érdekes

S elővették a Nagy Decemberit…

Az adventi nagy forradalmi hevület nemcsak a karácsonyi ünnepek miatt múlt ki, anélkül is lassan …

18 hozzászólás

 1. Minden magyarnak felfordul a gyomra tőlük Budapesten is, vidéken is, a tankokkal rájuk telepített a magyargyűlölő „baloldaliaktól”!

  • Valóban Magyarország?

   Született egy ország, melynek uralkodó osztálya (idegen lévén) mindig a nép ellen, és saját önzése szerint élt! Akik soha nem átallottak idegen hatalomra támaszkodni, azt kiszolgálni saját uralmi helyzetük fenntartása érdekében.
   1956 4000 páncélos hívása, lóháton, lánc ingben helyett, lánctalpon! Hitler Oroszországot, Hruscsov/Kádár Magyarországot támadta + ennyivel!
   „István, a Szent, volt az első, csaknem tudatos szemétszállítónk, ez a kegyes király, kinek kóbor lovag-szállítmányairól talán csak a liberális angol premier tudhatna méltón megemlékezni.” Ady:
   A király „kereszténység felvétele” projekt a lakosság 1/3 kiirtásába kerül! Tatárjárás: ½, Törökdúlás 4/5 népesség pusztulással járt! Ki a magyar? A kettőskereszt nevű?

   Kortes beszéd a hordóról!

   Az elmúlt nyóc évhez képest mindennap melegebb van! A hőmérő is jobban teljesít! A statisztika, és a hazugság vélt eredményei mindennap jobbak! Mindenki derül! Jobblétre, vagy napfényre, mikor itt van az ideje! A gondokat, felhőket elűzzük, ma tolcsy eltolja még ma! A gondok felhője nem tűrhető meg! Vár építéssel kívül rekesztjük a munkahelyet, ostromló tömegeket! Hazánktól távol tartjuk őket!
   Kenyeret még nem tudunk adni, de futballcirkusz arénákat építünk, népünk és vezérünk igényei szerint! A kórházak pusztuljanak! Éhen! Csak fogyasztják, a stadionépítéshez szükséges pénzt, akadályozzák a nyugdíjkifizetések csökkenését! Legjobban az öndicséret bűze növekszik! Ebben mindenkit meg kell előznünk, hogy a választáson mi győzzünk! A tét a kőtségvetés! Nehogy már más arassa le, az általunk elvetett sulykot! Mi termésünket, mi akarjuk megenni! A népnek meg a kínai „nép termését” intézzük! Holmi levitézlett proletárhitűek mellettünk nem rúgnak labdába, Hát narancsba rúgnának mindennap! A mi narancsunk ezt is kibírja polgártársak! A rágalmazás penésze támadja csak, ami belülről támadja, de mi kiállunk saját kórokozóink mellett! Egy FIDESZES nem tolvaj, csak firneszes! Ellentétben (pop)simon elvtárssal mester(házy) nagyérdemű helyettese és tanítványával! Egyszóval senki a nyomunkba se léphet! A tévhite szerint jobbik, a balfácánok gyülekezete! Lehet Minden Paraszt polgár errűl álmodoznak a máshonnan kiszorult alkalmatlanok, miskárolt kanok! A mi eredményeink mindenben meghaladják elődeinkét!

   Beköszönt

   a jóravaló világ! Ígéret cunami! Aki nagyobbat mer, az nyer? Esélytelenek bátorsága! Beváltani úgyse kellesz, de jól hangzik! Potyalesők „beetetése” hátha horogra akad, mint a hal! Jövő vizionálás, (vízébe fulladáskésőbb! Kártyavetés! Cinkelt kártyákkal! Varázsgömb! Elvarázsolódik, aki hisz benne! Tenyérjóslás! Melyik tenyérben, mennyi tűnhet el? Új kiválasztás! Kiválasztási eredmények fogyasztása később! Befutó verseny! Ellen felek, építette akadályokkal! Mez rángatása, leleplezés, idegen anyagi támogatás dopping vádakkal! Egymást szurkolók, (kormozás, bélsározás, és ellendrukkerek! Gáncsvetés, keresztbe tevés! Részt vesz benne minden tévés! Távolra ugrás, valóságtól elrugaszkodással! Zuhanás után felrándulás bambi jampink módjára! Távoli célok, egész a súlytalanság állapotának eléréséig! Beválthatatlan ígéretek zálogjegyeinek kibocsátása! Fogd a pénzt és fuss vidám, felelőtlen játék! Felelősségre vonás követelése, kizárólag az ellenfelek részére!

   Az önmagát polgárinak tekintő párt

   saját polgárságot akart létrehozni, ami persze fából vaskarika. Így aztán, egyre inkább csak kegyenceket, kitartottakat, hálás vazallusokat mozgósított politikájának támogatására. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy a Fideszt támogatók többsége az Orbán kormány közvetlen haszon élvezői közül került ki. Ez nem is volna lehetséges. Pusztán azt állítom, hogy az eredeti polgári modernizációs szándékok gyorsan elillantak, és a polgári Magyarország verbális programja mögött a Fidesz fontosabbnak tekintette saját hatalmának megszilárdítását, mint eredeti programjának végrehajtását.
   Hadd tegyem hozzá, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez a folyamat ma is tart, sőt időközben még egy értelműbbé vált. Gyurcsány Ferke aranyköpése!

  • Áldott jobb oldalad, Brüsszelből intézett magának baráti tankokat, ha 1956hoz hasonló hőzöngésre támadna kedved!

   Csudajó az UNIÓ
   (Siralmas halihó)

   Célját a német ezer évig el nem érte,
   (Hogy övé legyen a magyar verítéke)
   Igaz a potyát, támogatást nem ígérte.
   Most már, hogy ezt is megteszi
   A hülye magyar rögtön megeszi.
   Sírnak majd a kapzsi ostobák,
   Őket rútul, mennyire becsapták!
   Kinek nincs magához való esze:
   Nem segít azon az Úr Isten se!
   Ki nem borjúként les a világra,
   Nem való a Népszabadságba?
   A nép szabadsága: elhinni,
   Mit porként szemébe hint neki
   Hazug népbutítók sisere hada.
   Belé pusztul ország, nép, haza!
   Mért fájna az Őnékik?
   A fő dolog, a zsebük telik.
   Szétrohadt a kommunizmus hazugsága?
   Jön a Próféták szivárványos Európája!
   „Vannak még próféták, kik hirdetik gonoszan”
   (De ezt elfelejtettétek, jó gyorsan)
   Dől a szennyes lé, virul az üzlet,
   Pufajka, frakk, csak a díszlet.
   Benne virít a régi „Mokány Berci”
   Bárki Úrnak lakáj, és merszi.
   Sokat köszönhet Ő valóban,
   Hogy Úr lehet a disznó ólban.

   Eurónarkózis
   (idejében szóltam: 1994-ből Demokratában)

   Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
   Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
   Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
   Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert!

   Európa kiadó

   Düledező albérlet!
   A háziúr: jó zsidó!
   Araboknak, feketéknek,
   Akik otthon el se férnek!
   Őslakosok: kannibálok,
   Utódaik is felzabálók!
   Fontosabb volt, volt a jólét!
   Most, szátokig a moslék!
   Amit zabálhattok!
   Thaiföldre utazhattok.
   Magotokat ott rázzátok!
   Szűzlányok ölébe,
   Gumiba, szemétbe!
   Oda valók is vagytok!
   Élni majd, csak az fog
   Kinek van gyermeke!
   Kidöglötök a semmibe!

   2014. augusztus 18.

  • Hol volt, hol nem volt az állami vagyon. A moszkvai világbirodalmon túl, az átláthatatlan privatizációs üveghegyen innen, a nagy varázslók korában eltűntek a gyárak, üzemek, kastélyok, földek, erdők az állami tulajdonból.
   Az elvarázsolt ország, nevesincs királysága (nem király a neve, de a királynál is nagyobb a hatalma) kedvenc, sőt kegyenc miniszterére bízta az állami birtok (f)osztogatását. Kopasztották is az államot, mint Márta asszony a vasárnapi húslevesbe való tyúkot, forró víz nélkül.
   Rózsa Sándor és a világ valamennyi, valaha volt útonállója szájtátva bámul ránk, hogy ez lehetséges? Elvenni a vagyont azzal, hogy az Államé, mindnyájunké, kicsit pihentetni, aztán magamévá tenni aprópénzért, mint az olcsó utcalányt. Mindezt a jog, és az állam palástja alatt.
   Az útonállás magánvállalkozásban soha nem lenne ennyire „hatékony”. És mindezt a magánvállalkozás elsődlegessége jelszavával! A lényeg: mindent jól összezavarni, akkor lehet igazán sikeresen a zavarosban halászni!
   Az ostoba becsületesnek meg: „száraz tónak nedves partján, döglött béka kuruttyol!”
   Megjelent a Magyar Fórumban „Nem mese ez gyermek címmel” 1995.

   Privatizációóó Szentantallotok, nem átallott gazember lenni!
   .
   Apja, id. Antall József, egy zsidó “nővel” lealacsonyodván keveredett, 1945-ben a Népgondozó Hivatal vezetőjeként 200 000 német kitelepítésének egyik fő felelőse, a háború alatti “zsidómentéséért” Világ Igaza elismerésben részesült, a kommunizmusban együtt működött a rendszerrel. Fia már szidó hazaáruló lett.
   Egyesek szeretik a felelősséget az utolsó kommunista miniszterelnökre hárítani, de tény, hogy nemzeti vagyonunk 7O-8O %-ának tényleges eladása Antall József kormányzása idejére esik. Ez úgy történt, hogy a korábban államosított magyar vagyont a fordulat táján gyorsan tönkretették, majd olcsón fölvásárolták a kondér közelében ülők, ők pedig pillanatok alatt továbbadták, esetleg szétdarabolva idegeneknek, akik nálunk elsősorban piacot vettek. Az üzemek nagyrészét bezárták, néha le is rombolták. Ez a kollaboráns struktúra becslések szerint harminc év alatt legalább ötszázmilliárd dollárnyi anyagi vagyonvesztést okozott az országnak. A most már lényegében visszafordíthatatlannak látszó anyagi, fizikai, lelki, erkölcsi és szellemi lepusztulást, e dimenzióiban csak a török hódoltság időszakához mérhető kifosztást cinikusan perverz kéjjel „szabadságnak, demokráciának, felemelkedésnek, jólétnek” nevezték el azok, akik a magyar társadalom mérhetetlen szerencsétlenségére sajnos valóban „tudták, merték” és kíméletlen kegyetlenséggel „tették” is mindazt, amivel végzetes lejtőre lökték az országot.

   Amikor a lelked lázas,
   Velődben érzed a lázad,
   Fájdalmad a csontod hasogatja.
   Az egésznek semmi haszna!
   Kiver a hidegrázó veríték!
   Életed asztalán, nincs többé teríték
   Csak krematórium vár, 1 fakk
   Mielőtt elhamvasztanak!
   2016. 11. 18.

 2. Salgóné Kovács Luca

  Egyetértek a Tisztelt Szerző Úrral. Köztudott történelmi tény, hogy Horn Gyula milliókat börtönzött be, kínzott meg és gyilkolt meg a Gulágon Marx Károly segítségével. Hát ember az ilyen?

 3. Lenin, Sztálin, Marx, Kádár és Horn miért is érdemelne tiszteletet?

 4. ” a konzervatív, nemzeti, keresztény politizálás az egyetlen út, amely megmenti nemzetünket, Magyarországot.”

  Bizony! És ennek a történelmi tisztánlátáson túl a nemzeti kultúra kiemelt, programszerű, szervezett menedzselése az útja, beleértve a megfelelő általános tudás és ismeretanyagok tartalmazó és megkövetelő,
  kötelezővé tevő NAT-ot is.
  Ez ért kell eltáávolítani Soros embereit a kulturális kormányzatból,- és az összes stratégiai ágazatból, mint pl.
  Prőhlét, L.Simont, Szőcsöt, Feketét.

  • Ne világíts, sötét fejbe!

   Roppant ideges lesz tőle,
   Ha butaságát megtudja!
   Megüti rögtön a guta!
   Ki vele, ezt megteszi
   Azt mélyen gyűlöli!
   Egészen felesleges,
   Ő attól, okos nem lesz!

   Ne világosítsd

   Ne világosítsd fel az ostobát!
   Csak megharagszik rád!
   Hagyd meg, hamis hitében!
   Néki több észt osztott Isten!
   Nála okosabb nincsen!
   E lapos földkerekségen!

   „A magyarság politikai élete mindig is öntudatlan volt, mint egy félholté”
   Erdélyi János 1845. — Miután Szent István kiverte a törzsi arisztokráciát a hatalomból!
   A másik lelki- szellemi fogyatékosság, a tapasztalatok szerzésére való képtelenség, melyről Németh László ír, és amit regényhőséről Csibráky-zmusnak nevez.
   „A magyarság öntudata egy nagyforgalmu átjáróház, jönnek mennek benne az ismeretek, de nem maradnak meg”
   „Természetes belső fejlődést nem ismerünk, az új gondolatok nálunk kiszorítják a régieket, mert nem belőlünk erednek, hanem mindig valahonnét készen hullanak az ölünkbe. S mivel mindig csupán átveszünk valamilyen gondolatkincset, intelligenciánkba nem szántottak barázdákat, nem a gondolkozás folyamatos haladásának eredményei…Olyan gyermekek vagyunk, akiket nem neveltek önálló gondolkodásra, s ha felnőttek semmit se mondhatnak magukénak, tudásuk felületes, lelkünk kívül van önmagukon.” P.J. Csadajev az oroszokról 1828.-ban, (bizony mi is hasonló színvonalon állunk társadalmi fejlődés szintjén!)

 5. Gáspár Anett

  “történelmi fesztivál.”
  Nem jó megnevezés a fesztivál, hiszen a jelentése: ünnep. Nincs mit ünnepelnünk
  a téma kapcsán.

 6. Gáspár Anett

  Sajnálom, hogy ebben az összefoglalóban elhallgattatik Döbrentei Kornél, igaz, megrázóan tömör
  mondanivalója, programadó beszéde. Vajon miért?!

 7. Körmendy Zsuzsanna, ha az volt a “dolga”, akkor nyomta a nemzeti szöveget a Magyar Nemzetben.
  Amikor 2003-ban az MSZP-sek vették át az újságot, honlapot, és kitakaríttatták az MNO fórumáról a nemzeti – keresztény jobboldali, kvalifikált értelmiséget, Zsuzsika akkor is maradt. Majd akkor is átállt, amikor a liberálfasiszták gründolták az MNO-t.
  M egkapirgálnám, hogy voltaképpen ki ez a Körmendy Zsuzsa amellett, hogy ostoba tyúk, amellett,
  hogy gerinctelen bolsevik fosszília?
  ” 1974-83 a Hírlapkiadó munkatársa, 1983-87 az Írószövetség belső tájékoztatójának szerkesztője, 1987- a Magvető Kiadó lektora, majd főszerkesztője. 2000-2002 a miniszterelnöki kabinet munkatársa. Jelenleg könyvszerkesztő a XX. Század Intézetben. ”

  És ez a kőbuta, ostoba liba volt az első Orbán-kormány miniszterelnöki kbineetjének munkatársa???
  Jessza! 🙁

  • Jubileuma lesz, ostobáim!

   “Aki a keresztény táborban a magyarságot a múlt ideológiájához akarja kötni, s az, ki a szükséges megújhodást a zsidó táborban igyekszik megvalósítani: egyenlően a magyarság halálán dolgozik, jó- vagy rosszhiszeműen!” Szabó Dezső 1921

 8. Hogy a tükröt nem szereti az efftársnő, az biztos!

 9. Felháborító, hogy egyesek nem látják az azonosságot Sztálin és Heller Ágnes vagy Konrád György között. Ugyanúgy milliókat öltek, csak Hellerék könyvekkel követték el a vérontást. És még a bajszuk is ugyanolyan.

 10. Ez a Varga János legutóbb még nem
  Kovács volt? Facebook…

 11. Karácsony.sk

  Varga János most “leokádta magát”………….

  Szlovákiából………..

 12. Karácsony.sk

  Varga János pofon okádtad magad, ezért nagyon bűzlik az, amit az “elvtársaidról?” írtál. Ekkora csomag biztos???információt csak a marxista komcsi besúgók birtokoltak.

  Szlovákiából…..

 13. POROSZLAI RÓBERT

  neki az volt jó, mert busásan eltartotta a bárisnyát

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük