Rohadt náci!

Kisunokámmal a minap jöttem le a Budai Gyermekkórházból, amikor a Rómer Flóris úti kereszteződésben egy nagy piros Volvo terepjáró elém vágott. A vörhenyes szakállú férfi kiordított a lehúzott ablakon: „rohadt náci!” Majd középső ujjával bemutatott. A hatéves Lilla mindjárt reagált: „Ópa ezt neked mondták? Mit jelent a náci?” Így kezdődik manapság egy gyerek szocializációja kis hazánkban. Na, mindegy! Mindenesetre arra gondoltam e különleges intermezzo után, hogy vajon ez az ember melyik elvtársi rózsadombi villából gurulhatott ki, amelyet még az ávéhás vagy kommunista funkcionárius nagypapa vagy papa kapott ingyen a jól elvégzett munkájáért. Az erőszakos, ellentmondást nem tűrő stílus megmaradt, az a régi, a 15-20 milliós autó az új.

Egyszóval így néz egy diktatúra, a tomboló szegénység, a szólásszabadság hiánya ma Magyarországon. Úgy látszik a súlyos választási vereséget csak egy módon tudják feldolgozni: ordítással, fenyegetőzéssel, a valóság átfestésével.

Valójában a Rákosi- és Kádár-korszak kommunista, nemzetellenes, népet lenéző ideológiája tovább él a balliberális értelmiség egyes köreiben.

Sőt, hangadóivá is váltak. Gondoljunk csak Heller Ágnes filozófus asszony megnyilvánulásaira, aki a 2006-os szemkilövetést, kardlappal, viperával tüntetőket verő gyurcsányi rendőrség akcióit letagadta, máshol meg helyénvalónak tartotta.

Számukra a bolsi diktatúra, a terror rendben van, a demokratikus, konzervatív kormányzás nincs rendben.

De ott van a másik elégedetlenkedő, lázító Vajda Mihály filozófus, Lukács-tanítvány – elég jól élt rendszerváltás előtt, de azóta is, például az Orbán kormány alatt –, aki az országgyűlési választások kapcsán ezt írta a Magyar Narancsban: „Nézem a sárga-nagyon narancs, nagyon magyar-térképet, benne a pár színes folttal, s nem tehetek ellene semmit, hogy azt gondolom: előttem a butaság tengere.” Majd megfejeli véleményét azzal, hogy „(…)a magyar ember alkatánál fogva buta.” És ez az ember akadémikus, magát demokratának tartja – és taníthat fiatalokat. Ez az ember lenézi a magyar választók többségét, akik éltek egy polgári demokráciában a demokratikus választójogukkal és döntöttek.

Nem különb Vajda elvtárs a vérengző Lukács György 1919-es népbiztosnál vagy a rákosista Révai Józsefnél.

Egyébként zsidó felsőbbrendűségét faji alapon definiálja a filozófus és zerinte a Fidesz a parasztokból jön. A magyarságot megvető véleményt egyébként ismerjük erről a balliberális oldalról, Spiró Györgytől kezdve Landeszmann Györgyig. Emlékezzünk az egykori budapesti főrabbira, aki egy interjúban a zsidó és a magyar kultúra kapcsán ezt találta mondani: „(…)ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivinnének Magyarországból, akkor nem maradna más, mint a bő gatya és a fütyülős barack.”

Sajnos ez a gondolkodásmód, ha szűk körben is, de pestisként terjed.

Ezért van táptalaja a Soros-féle nyitott társadalomnak, a nemzet, a nép, a hagyományok lenézésének és ezért van táptalaja a liberális erőszaknak.

Persze ehhez sok-sok pénz kell. Erre van Soros bácsi, aki világszerte 16 milliárd dollárt költ arra, hogy a neki kedvező helyszínen, a neki nem tetsző kormányok ellen káoszt, előre megrendezett felkelést szítson.

Évtizedek óta egyik kedvenc terepe Magyarország. A törvényes, demokratikus választásokon harmadszor is kétharmaddal győző FIDESZ-KDNP-t illegitimnek próbálják beállítani. A hétvégi ellenzéki tüntetést is a Soros-hálózat finanszírozta, Tüntetés a demokráciáért címmel.

A neoliberális, jól fizetett Soros-zsoldosok és a megvezetett ezrek tüntettek a Kossuth téren.

Tüntettek a magyar választók döntése ellen. Tehetetlenségükben önkivületi állapotban ordítoztak: „Mi vagyunk a nép, mi vagyunk, a többség!, Orbán takarodj!, Mi vagyunk Dobó István!, …százszor többen vagyunk, mint a spártaiak!, Nemet mondunk az elnyomásra!, Fellépünk a Nemzeti Együttműködési Rendszere ellen!, Új választást! Új választást!, A népnek joga van elkergetni a kormányt!”.

A hazugság üvöltve is hazugság marad.

De ki a nép? Ki a többség? Ők, a kisebbség?  Az ellenzékhez képest másfél millióan többen szavaztak a folytatásra. A többség józan mérlegelés után önként döntött, nem pénzért. Magyarok szeretnének maradni Magyarországon, még ha lenácizzák, lehülyézik is őket.

Valószínűleg magyargyűlöletükben ők találták ki a második világháború után a „bűnös nemzet” fogalmát. Így lehetett mindenért a magyarokat okolni, kordában tartani őket. Lehet, hogy a magyarok önállósodása miatt, hogy mindent a nemzet érdekei szerint intéznek, tán attól félnek, hogy a szellem kiszabadul a palackból?

Ennyi! Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Facebook hozzászólások

Ez is érdekes

S elővették a Nagy Decemberit…

Az adventi nagy forradalmi hevület nemcsak a karácsonyi ünnepek miatt múlt ki, anélkül is lassan …

20 hozzászólás

 1. Nagyon eleven a szerző fantáziája. De mi köze ennek a valósághoz?

 2. Gáspár Anett

  Azért érdemes lett volna lefényképezni, s feljelenteni, mert a kiskorú gyermeket megfélemlítette, tartós traumát okozhat a lelkében, hogy a nagypapát megtámadták, vele szemben fenyegetően léptek fel. Álmában is visszaköszönhet ez a szörnyűség.
  Egy életre nem fogja szegényke elfelejteni, az biztos.

 3. Gáspár Anett

  “, Spiró Györgytől kezdve Landeszmann Györgyig. ”

  Tehetségtelen, finoman kifejezve szószaporító Esterházyról se feledkezzünk meg, és vannak még szép számmal.
  Szinte az összes elit középiskola és felsőfokú iskola tele van velük.

 4. Gáspár Anett

  “ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivinnének Magyarországból, akkor nem maradna más, mint a bő gatya és a fütyülős barack.”

  Ha ez a szellemi söpredék jelentené a magyarországi zsidó szubkultúrát, akkor kár, hogy nem vonták ki iziben. Jobban jártunk volna. Nem fertőzte volna meg a magyarság tucatnyi generációját ez a gyűlölködő, hitvány, derékon aluli szinten szocializált alember horda.
  De szerencsére voltak, vannak köztük Karinthyk és számos tisztességes, egészséges lelkületű és szellemű emberek is.

 5. Wilhelm Schmidt

  Ezt a komcsi talpnyalóból Fideszes seggnyalóvá mutált TAHÒT véded? Vagy az Anettkát stefka pityunak hívják?

  • Gáspár Anett

   Te szerencsétlen proli. Akik hazaáruló jobbikos nyilascsürhével szövetkeznek azért, hogy a maradék országunkat is kiszolgáltassák, azoknak nincs erkölcsi alapjuk másokat kritizálni. A kommunisták szokták azokat kommunistázni, akik mindig is köptek rájuk. A ti vezéretek az alkoholista Horn Gyula, az alkoholista Gyurcsány, a kábítószeres Demszky, az országot, a nemzeti vagyont többszörösen szétlopó, széthordó maoista horda.

 6. Egyébként igaza van Landeszmann rabbinak kis kiegészítéssel, ugyanis a nadrágot is mi lovaspusztai népek találtuk fel, a csizmával együtt, persze sok minden más mellett. Landeszmann ősei még lepedőbe csavarva, saruba jártak. 🙂

 7. Mindent Tudni Akarok

  A katasztrófa az, hogy betelepített idegen, magukat kiválasztott fajnak aposztrofáló, rasszista paraziták határozzák meg az életminőségünket, és az Orbán kormány-amely ebben a felhozatalban az egyetlen választható és ez nem véletlen-maximálisan bátorítja őket. Ha a cion bölcsei jegyzőkönyveinek nem hisznek, akkor legalább Hertzl Tivadarnak higgyenek!

 8. Te szerencsétlen proli. Akik hazaáruló jobbikos nyilascsürhével szövetkeznek azért, hogy a maradék országunkat is kiszolgáltassák, azoknak nincs erkölcsi alapjuk másokat kritizálni. A kommunisták szokták azokat kommunistázni, akik mindig is köptek rájuk. A ti vezéretek az alkoholista Horn Gyula, az alkoholista Gyurcsány, a kábítószeres Demszky, az országot, a nemzeti vagyont többszörösen szétlopó, széthordó maoista horda.

 9. Nem a Soros pénzeli ezeket. 16 milliárd dollár smafu. A korlátlanul nyomtatott és értéktelen dollárral a háttérhatalom pénzeli, és nagyságrendekkel nagyobb összegről van szó. A Soros csak egy kirakati bábu, hogy ne a háttérhatalom 300 éve jól ismert családneveit emlegessék.
  300 évenként bukkan föl egy új családfa, s most azért vannak pánikban mert letelőben az ő idejük.

 10. Nem értem hogy nácizhatták le SI-t, hiszen élete nagyobb részében a komcsikhoz dörgölőzött.

 11. László Bence az éjszaka hozzad képest ragyogó napsütés !,,, rendkívül buta ember kell legyél ha annak ellenére hogy nem voltál párttag ésszel nem ered fel hogy jelenleg jobb és megfelelőbb nemzetért hazaért harcoló politikus mint Orbán Viktor NINCS ! Neked talán van talán a Gyurcsány ? Talán Vona ? Talán LMP . . Talán MSZP . Talán Gulyás tetszik neked ? A káosz ; a hazugság az ordenáré beszed és viselkedés ? Na ezért vagy sötét

 12. A vörös tenyésztetvek már csak ilyenek.

 13. Elég volt a PC-diktatúrából. Aki náci,azt nevezzük nácinak!

 14. Azért náciznak a nácizók, hogy eltereljék a figyelmet saját náciságuk nyilvánvaló tényéről.

 15. Jé ettől a cikktől menni szellem kibújt a palackból !
  Alig lehet őket vissza tömködni:

 16. A Nagy Senki

  László Bence (Fb) firkálmányai nem minősíthető másként, mint egy folyamatosan Orbán-komplexusokkal küszködő pszichopata tébolyult kirohanásainak egyvelegeként. Csak ismétlem!
  Majd rettegjetek, mert mindenkit feljelent, és az Fb-n letilt! Utána kirohan Moszkvába, és jelentést tesz a Lomonoszovon jelenlegi tartóinak, mivel hogy, a Szovjet idején ott volt “továbbképzésen” 1987-ben! Tudja mindenki, hogy kik mehettek a Szovjet idején a Lomonoszovra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük