Ellenállás

Gyurcsány Ferenc meghirdette az Ellenállás! mozgalmat, aminek keretében addig az utcán maradnak, amíg le nem mond Orbán és a kormánya. Ennél szánalmasabb „forradalom” még nem nem volt a magyar történelemben.

De itt nem álltak meg, egy hordóra ragasztott Orbán-képet ütöttek bottal, hátha attól megsemmisül a kép eredetije. Néhány tucat fanatikus rohamnyugdíjas ment el a kormánybuktató eseményre, ami még magyar ellenzéki viszonylatban is kínosan kevés. A Demokratikus Koalíció ezután azt közölte, a következő napra már el is marad az esemény.

Eddig tartott a lelkesedés, a kitartás.

De ez nem volt elég. Gyurcsány a múlt hét végén még fellépett veszett, kádárista nyugdíjasaival Szegeden is, Botka szocialista városában. Ott egy jót cigányoztak. Az egyik állampárti, DK-s nyugdíjas  „szarházi cigány” jelzővel illette azt az idős, mozgássérült férfit, aki kritizálni merészelte idült állapotú prófétájukat, Ferenc testvért.

Most is kiderült, hogy kik az igazi rasszisták, antiszemiták. Azokat is a baloldalon kell keresni.

Nem véletlen, hogy az indulatok egymásnak feszültek, miután  az ország legnépszerűtlenebb, a hitelességét 12 éve elvesztő, a megszorításokkal és a hazugságokkal összeforrt Gyurcsány nevű politikusa eleve taszítja nemcsak a kormánypárti, de a bizonytalan szavazókat, sőt, még az ellenzéki szimpatizánsok jó részét is. Botka László politikai pályája is lefelé ível, össze is találkoztak a talajszinten.

A balliberális ellenzék és a Jobbik jelentős része valóban elvesztette a realitásérzékét.

Amellett, hogy a Sargentini-jelentés megszavazásával el kell viselniük a hazaáruló minősítést, 56-os forradalmároknak képzelik magukat. Nem elég, hogy első tüntetésükkel beszennyezték a Bem teret, Bem apó lengyel-magyar szabadságharcos emlékét, hanem odarondítottak az 1956-os forradalom-és szabadságharc első nagy tömegtüntetésének színhelyére is. Ez a szerencsétlen Horváth Csaba szocialista politikus az Orbán-kormánnyal szembeni ellenállásukat 1956-hoz hasonlította, sőt azzal fenyegetőzött, hogy mivel demokratikus úton nem lehet a jobboldalt, a nemzeti oldalt leváltani, így nem jöhet más, mint 1956. Szeretne  újra vért látni a pesti utcákon? Hol él ez az ember a többi, kisszámú nemzetietlennel? Biztos Magyarországon? Milyen magyarok ezek?

A hordóra szerelt Orbánt tettleg bántalmazták a felhevült nyugdíjasok a Demokratikus Koalíció szeánszán

Még a kisiskolások is tudják – remélem –, hogy egy nép kelt fel ötvenhatban a kegyetlen, kommunista diktatúra ellen, amit tetézett a szovjet katonai megszállás. Ahhoz, hogy forradalom legyen valahol, ahhoz tömegmozgalom kell, amit sok száz diktatórikus, emberellenes intézkedés előz meg. De ilyen ma nincs.

Aki ezt mondja, az hazudik.

Ma demokráciában élnek az emberek, szólás -és sajtószabadság van, jogállamban élünk, független bírósággal, négy évente szabad választásokkal. Mi ellen akarnak Horváth Csaba, Gyurcsány Ferenc és társai felkelni? Ehhez a lázadáshoz maximum néhány vérgőzös, egykori pufajkás és munkásőr nyugdíjast tudnak összeszedni.

Megjegyzem életükben ilyen jól nem éltek. Főként ők. Nyugdíjuk biztosított, az ingyenes egészségügyi ellátásuk az európai színvonal felett van, és ha bajban vannak, segélyben is részesítik őket. Gyermekeik, unokáik a legmagasabb családi kedvezményben részesülnek, nem kell kisnyugdíjasként segíteni őket.

Mikor volt ilyen dolguk az elégedetlenkedőknek?

Kívánom, hogy éljenek csak Sargentini hazájában, Hollandiában, vagy Belgiumban, Luxemburgban, vagy akár Franciaországban, ott komoly meglepetésekben lenne részük, ha nem a felső tízezerhez tartoznak.

Ellenállók ellenálljatok! Jól fizetett provokátorok provokáljatok! Kollaboránsok kollaboráljatok! Kultúrharcosok – Alföldi Róbertek – hazudjatok továbbra is Nyugaton, hogy itt elnyomás van! Hazudjátok azt, hogy itthon nem szerepelhettek, nem játszhattok, nem lehettek színház és egyéb művelődési intézmények igazgatói.

De ne állítsátok be magatokat hazafiaknak, mert hazaárulók vagytok!

Ezt ki kell mondani feketén-fehéren! Akik Magyarország ellen dolgoznak, azok hazaárulók.

Ugyanakkor nem érdemes a tűzzel játszani. A demokrácia türelme is véges, az alkotmányos törvényt be kell tartani mindenkinek. Szokjátok meg, tanuljátok meg – most nincs nácinémet, szovjet, brüsszeli katonai megszállás –, hogy itt a nép többsége dönt szabad választások útján. S ez így lesz évtizedekig. Vége a balliberális kisebbség uralmának. Akár tetszik, akár nem. A magyarok magyarként akarnak élni egy szuverén államban és meghalni.

Facebook hozzászólások

Ez is érdekes

Maroknyi föld

Sietek kijelenteni, hogy ezt a címet nem én adtam, hanem Pilhál Gyuri, aki nemrég jelentette …

32 hozzászólás

 1. Ha Magyarország jogállam lenne, nem indulna meg a kormány intézkedései miatt a 7-es cikk szerinti eljárás.

  • Egy kicsit másképp van. Ha az EU demokratikus jogrendszer lenne, mely tiszteletben tartaná Magyarország népét és akaratát, és az igazság és a kölcsönös tisztelt vezérelé, nem alárendelt gyarmatnak tekintené hazánkat, nem idította volna meg az eljárást saját elvei figyelmen kívül hagyásával. Nem Magyarországon börtönöznek be embereket, mert le merte írni, hogy hogyan verték össze a migránsok. Ha itt diktatúra lenne, mint a jelentésben állítják, a te hozzászólásod meg se jelenne, vagy nem is írnád le, attól rettegve, hogy este a kapualjadban néhányan kiverik a fogaidat.

 2. A föld alatti ellenállási mozgalmat hirdesse meg… ha kérhetném…
  😀

  • Nagyszerű gondolat. Le kell vinni gyurcsányt és a barátait a föld alá mozgalom céljából.

 3. “most nincs nácinémet, szovjet, brüsszeli katonai megszállás”

  Pedig Brüsszel arra készül, hogy megismételje 1944. március 19-ét.

  • Rakovszky István

   Nem március 19-ét, hanem Okt 15.-ét ismételnék meg.
   De azt Berlinben Panzerfaust néven jó előre megtervezték és az SS-t bízták meg a végrehajtással, hogy aztán azt hazudják, hogy az egy nyilas puccs volt.
   A Nyilisokat, akiket Hitler nem is kedvelt, csak azért hozták helyzetbe, mert a többi jobboldali pártnak, pl. Imrédyéknek alig volt támogatójuk.
   Most Brüsszel kit ültetne a bársonyszékbe⁉ Talán Vonát, mióta felismerte magában a mély kommunista meggyőződést⁉ Neki minden esetre nagyobb a támogatottsága mint akármelyik másik ellenzéki pártnak‼

 4. Mostmár komolyan mondom ez a Gyurcsány nem normális. Mit akar ezeekkel a kádárista maradékokkal. A DK-ban nincs egy normális ember aki szolna neki, hogy fönök ez hülyeség igy ezzel a tempoval nem érünk el semmit.

  • Komolyan nem normáliis, De ezt már több, mint húsz éve tudjuk! Sajnos nem gyógyítható, legfeljebb a lobotómia jöhetne szóba, hogy lecsillapodjon.

   • Rakovszky István

    Szerintem egy dzsihadista migráns agysebész tudná rendbehozni: Egy handzsár vágással, úgy hogy soha többé ne fájjon a feje és aoha többé ne is tudjon hazudni – sőt akármi badarságot vagy okosat mondani.

 5. Håt nehåny evbe bele fog kerulni szoval a vöröskeresztnek meg a civil szervezeteknek fel kell keszulnie vizzel. såtorral kajåval es szendvicsekkel de addig is halgathatjåk Bill Nelssons “panis in the worrld” nevu szåmåt.

  https://www.youtube.com/watch?v=6Tgc3VYrcO0

 6. János Kovács(fb)- van egy szomorú hírem: forradalom azért nincs, meg nem is lesz, mert az emberek nem elégedetlenek a kormány munkájával. Lehet, hogy neked nem tetszik, de ez van. Az, hogy kimegy pár száz ember hőbörögni, mert a bálványukat(Ferit) isteníti az édes kevés. Ha tényleg elégedetlenség lenne az országban minimimum 100 ezres tüntetésnek kellene lennie. Hónapok óta vizionáljátok a forradalmat sehova nem vezet. Mindenkit, aki uszítja az embereket és külföldön rinyál, hogy végre döntsék meg a kormányt akár erőszakkal is én becsuknám, hisz diktatúra van, nincs sajtó meg szólásszabadság vagy nem? Ahogy mocskoljátok, rágalmazzátok Orbán Viktort szabadon, mert nektek szabad, a fejtett haladó nyugaton már sem állásod nem lenne,kapnál szép pénzbüntetést esetleg elvinnének a rendőrök. Itt “Orbánisztánban” simán következmények nélkül onthatod Te és társaid minden fórumon a gyülöletet, mert aki mást mer gondolni a világról mint Ti az rasszista, xenofób, antiszemita, náci, fasiszta, homofób.Na az emberek nagy többségének ebből lett elege egész Európa szerte.

  • Kovács János

   A nép hangulata a piacon érződik igazán. A kettészakadt ország pedig ott, ahol két ember találkozik

 7. Miért fáj ezeknek a hazaáruló szó? Igazából büszkének kéne rá lenniük.

 8. Ütötték a hordót ! Nem volt közelben egy somkaró , amivel móresre lehetett volna tanítani ezt a csőcseléket ?! Ne hogy már a nyul vigye a puskát !

 9. Kovács jános!!! Tudod mi lesz a forradalom.Ha befosol a wc előtt mert nem érsz ki időben.

  • Kovács János

   Nézze én nem szeretném ha cseté-paté lenne az országban, de sajnos számtalan példa mutatja, hogy van olyan helyzet amikor elkerülhetetlen.

   Ön is tudja pontosan a fák nem nőnek az égig és ez így van a Fidesz fák esetében is.
   Még valami, több olyan ország van, ahol senki nem gondolta volna, hogy hőn szeretett vezért egyszer csak elkergetik, isten ne adja kivégzik, lásd pl. Románia, aztán egyszer csak….

   • Hát igen egyszercsak-kétszercsak ja meg Hááároma Magyarigazság Ugye?
    Álmodozni szép ,de nem hasznos összekeverni a valósággal!

   • Rakovszky István

    Mióta DK (Demagóg Kalandorok) tag vagy az egyik elmegyógyintézetben őrzik, de szórakozásként még megengednek egy handyt⁉
    Gondolom hogy nem sokáig, mert ha azt használja, akkor a gyógyszerekhatásait is csökkenti‼

   • Karácsony Márti

    Még hogy nem szeretné? Másról sem álmodozik… de álmodik a nyomor ebben a fene nagy diktatúrában ahol naponta lehet fenyegetni a kormányt, Orbán Viktort és a szavazókat kivégzésekkel, akasztásokkal… Hát csak álmodjon, sötét lelkének nyilván ez adja az egyetlen örömöt, meg az itteni lábatlankodás.

 10. Bács-Bodrog

  Kovács úr szemmel láthatón szeretne egy kis erőszakot.

 11. “Akik Magyarország ellen dolgoznak, azok hazaárulók.”
  Szerintem Magyarország,nem a hazájuk. Ezért nem tudják elárulni. Azt hiszem árultak már mindenfélét eddig.

  • Rakovszky István

   Ezért meg is kéne fosztani őket a magyar állampolgárságtól, mint ahogy ők tették 1956-ban : azoktól próbálták elvenni akik elmenekültek.
   Szerencsére mi már visszakaptuk. Csak még a nevünket nem használhatjuk úgy ahogy a születési anyakönyvben szerepel.

 12. Magyarország nem azonos a kormánnyal. Aki a kormányt bírálja, nem a magyarokat ekézi, hanem az aktuális politikai vezetést.

  • Csakhogy a kormány a magyarok többségét képviseli. Tehát ha valaki a kormányt ekézi, akkor a magyarok többségét veszi semmibe. Az ellenzék nem képviseli a magyarok többségének az akaratát, és soha nem is fogja. Tehát hátrébb az agarakkal. Lehet ajvékolni, de nem Brüsszelben a többséget semmibe véve, hanem tessék itthon megnyerni a választást demokratikusan, utána lehet kimenni megnyilvánulni. És ne tessék siránkozni, hogy nem demokratikus a választási rendszer, meg lejt a pálya. Ha a korábbi választásokkor, amikor a baloldal nyert, jó volt, akkor most is fogadják le a rendszert. És nem igaz az az állítás, hogy a FIDESZ átírta a választási törvényt, mert a lényeg nem változott!! A többség akaratának az érvényesülése nem diktatúra, hanem demokrácia. A kisebbség akaratának az érvényesülését hívják diktatúrának, és az ellenzék jelenleg ezt akarja.

 13. Kovács úr, ön elmebeteg! Nem szívesen írom ezt úgy, hogy nem ismerem önt, de a hozzászólásai egyértelműen erre utalnak. Ön valószínűleg nem dolgozik, hiszen állandóan itt lóg és a súlyos frusztráltságát, zavarodott fantazmagóriáit itt éli ki. Önnek ez egy szelep, hogy ne rohangáljon – mondjuk – egy késsel az utcán. Nagyon sajnálom önt, rendkívül szánalomra méltó! Polgárháborút vizionálni a mai Magyarországon… szánalom!

 14. Eltűnt a hozzászólásom, no de sebaj.

 15. Rohadj meg te hibbant,zakkant CsotanyFeri azzalba par 100 agyhalott dilis venemberrel akiket elbolonditottal te genetikai selejt Fletyo !!!! Te mar regen a fegyhazba vagy a dilihazba leszel amikor meg Orban Viktor meg kormanyon lesz te gane Fletyo!!!!

 16. Rohadj meg te hibbant,zakkant CsotanyFeri azzal a par 100 agyhalott dilis venemberrel akiket elbolonditottal te genetikai selejt Fletyo !!!! Te mar regen a fegyhazba vagy a dilihazba leszel amikor meg Orban Viktor meg kormanyon lesz te gane Fletyo!!!!

 17. Hiába minden ellenállás, Feri. Orbán az út, az igazság, az élet. Senki nem mehet az Atyához, csak általa.

 18. Köszönöm Stefka Istvánnak ezt a nagyszerű, szívmelengető írást. Gyurcsány Ferenc végleg lejáratódott, senki nem hisz neki többé. A szerző úr viszont mindig hiteles tudott maradni, még a párt kitüntetett tudósítójaként is az átkosban, amikor Gyurcsány már a rendszert bomlasztotta.

 19. HEHEHEHEHEHEHEHE ……..
  CSUPÁN ENNYI A MONDANI VALÓM A TÜNTIRŐL ÉS ANNAK ELMEBETEG, ALKOHOLISTA FEHÉRJEHALMAZÁRÓL !!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük