Igény volna rá!

Bolgár György véleménydiktátor tovább dolgozik, annak ellenére, hogy a 168 óra balliberális hetilap búcsút intett neki. Megvált régi harcostársától. Hogy miért, azt ne tőlem kérdezzék. „Kritikus cikkeit” most a „sajtószabadság utolsó védőbástyájában” írja, a Népszavában. Éles, könyörtelenül kritikus szeme megint észrevett valamit.

„Apropó, diktatúra. Bizonyos Felföldi Zoltán a Magyar Hírlapban esik neki Heller Ágnesnek azzal, hogy »Ön, mint a Teremtő kifürkészhetetlen akaratából magyarul (is) beszélő filozófus, azt írta a New York Times hasábjain, hogy Magyarországon diktatúra van.« Nos, van ezzel két apró probléma. Az egyik, hogy Heller Ágnes csupán annyit engedett meg magának a New York Timesban, hogy Orbán zsarnok. A másik kis baj pedig az, hogy a filozófus »magyarul (is) beszél«. Vagyis nem magyar. Hanem? Tudom, nálunk nincs antiszemitizmus. De igény mintha volna rá.”

Bolgár György úgy gondolja, hogy ahol  zörög a haraszt, ott valami van.

Vagyis, ha valaki ellensége, rosszakarója, árulója hazájának, az csakis zsidó lehet. Igaz nem mondja ki, de utal rá. Ez a legnagyobb tévedés! Honnan tudhatná az újságíró kolléga, hogy Heller Ágnes az, ami. Mert én sem tudom. Erről soha nem beszéltem a filozófus asszonnyal, ő meg nem nyilatkozott erről. Egyrészt Magyarországon nem szokás dicsekedni a származással, a nemzetiségi hovatartozással. Az magánügy. Másrészt, aki magyarul beszél, az nem biztos, hogy magyarul is érez. Heller Ágnes filozófus asszony többször bebizonyította magyarul is, hogy nem szereti Magyarországot, nem szereti a magyarokat és utálja mindazt, ami a magyarsághoz köthetné: a magyar hagyományokat, a keresztény kultúrát, a kereszténységet, a csaknem ezerötszáz éves történelmünket, az ezer éves keresztény államiságunkat. Egyszóval összevissza szokott hazudozni a magyar valóságról. Ezek a tények. Ha Heller Ágnes magyarul is beszél, úgy vélekedik rólunk, mint egy idegen, mint egy Cohn Bendit, egy Sargentini, mint egy Verhofstadt, mint egy Juncker. Hosszú a sor. Aztán Heller Ágnes őskomcsi, eszmevilága hasonlít Lukács Györgyéhez még a véres Kommünből (Tanácsköztársaság 1919) vagy a sztálinista Rákosi Mátyáséhoz, aki felelős több száz ember haláláért, sok százezer magyar meghurcolásáért. Ennyit a magyarságáról.

De érdemes arról is értekezni, hogy vajon a magyar értelmiség kisebbik része, pontosabban elenyésző tagjai, miért akarják ránk ragasztani az antiszemitizmus vádját immár hetven éve, és miért akarják bebeszélni a tízmilliónyi magyarnak, hogy igény van az antiszemitizmusra? Miért akarja megsérteni, félelembe tartani azokat a zsidó honfitársainkat, akik magyarnak érzik magukat és úgy is élik életüket. Mi lehet ennek az oka?

Tudjuk, ez a magyar balliberálisok harcmodora száz éve.

Ilyen lejáratási harcmodort a közép-kelet-európai országok kommunistái, liberálisai a magyarokon kívül nem alkalmaznak. Fontosabb számukra nemzetük, minthogy lejárassák népüket az antiszemitizmus hamis vádjával. A magyar balosok újra és újra bebizonyítják, hogy nekik nem hazájuk Magyarország. Újhelyi István, Niedermüller Péter, Jávor Benedek, Molnár Csaba, Szanyi Tibor szocialista, DK-s, balliberális képviselők megszavazták a hazug Sargentini jelentést, így részt vettek a magyar nép elleni romboló hadműveletben. Nem érdemes róluk többet beszélni.

Ami az antiszemitizmus igényét illeti Magyarországon. Amíg Nyugat-Európa számos uniós tagországában üldözik, megölik, megfélemlítik a zsidó származású állampolgárokat, addig Magyarországon zsidó honfitársaink, akik külsőleg is vállalják identitásukat, biztonságban, szabadon érezhetik magukat. A zsidó kultúra, a zsidó vallás ma reneszánszát éli hazánkban. Ezt állapította meg a többi között Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök és az Egyesült Államok nagykövete, David Cornstein is. Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség főrabbija szerint ( 168 órának adott interjúja) látványosan javult Magyarország és Izrael kapcsolata. A zsidó államnak egyre kevesebb barátja van Nyugat-Európában, de furcsamód egyre több barátja Kelet-Európában. Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök közeledésének kedvező hatással lehetnek az antiszemitizmus térnyerésével szemben. Köves Slomó felhívta a figyelmet arra is, hogy Európában már több tízmillió muzulmán van jelen-gyakorta fizikai veszélyt jelentve a zsidó közösségekre. Az ittlévő muzulmánok zömmel Izrael-ellenesek, de tömegesen politikai erőt jelentenek, s a szavazataikra hajtó politika Izrael ellen pozicionálja Nyugat-Európát. Ezek a folyamatok Kelet-Európában elenyészőek.

Innen kell kiindulni, amikor valaki vágyálmát fogalmazza meg az antiszemitizmus igényéről.

Magyarország migráns-és bevándorló-ellenes ország, és ezzel védi állampolgárait a szélsőségesek, sőt a terrorizmus ellen. Védi állampolgárait a zsidóellenességtől, a gyülölködéstől már csak annak okán is, hogy törvény írja elő a nulla toleranciát az antiszemitizmus megnyilvánulásaival szemben. A többi meg csak rágalom, rosszindulat a Soros által pénzelt szervezetek, aktivisták  közreműködésével. Látható, hogy mindaz, ami történik az utóbbi időkben az egy tervezett támadás Magyarország szuverenitása ellen.

Facebook hozzászólások

Ez is érdekes

Legyen vége már!

Béke! béke már! Legyen vége már! Babits Mihály Húsvét előtt című verse 1916-ban jelent meg, …

12 hozzászólás

 1. Nálunk dúl a hungarofóbia, keresztényüldözés, pedig nincs rá igényünk.

  • Emlékezzünk régi, előző “bevándorlóinkra
   A valóban nemzeti érdekű orosz cár üldözötteire!
   “Egyetlen ország sem engedheti meg magának a tömeges és ellenőrizetlen bevándorlást, amely megrengetheti a társadalom alapjait. Fizikailag és másként is veszélyes. Joby Warrick, a Washington Post”
   Széchenyi „ez a népcsoport a jogtalanság „minden mindegy” hangulatában folyamodott csalásokhoz, amely a jobbágyság eladósításához, tömeges elárverezéséhez! (Lásd deviza hitel kormányzati kényszer rásegítéssel!) Úgy látja nem lett volna szabad az elmúlt évtizedekben olyan hatalmas tömegekben beengedni őket, amelyikre egyik országban sincs példa!
   Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll. (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)*** “Kölcsey Ferenc: Országházi beszédéből!
   Ez az újonnan felduzzadt népcsoport, annyira idegen még a magyarságtól, másrészt akkora nagy gazdasági erő van a kezében, nagy részük német névre cseréli fel a galíciait!
   Nagy Magyarország, az ő 10 %-al éri el a lakosságban 51% magyarul beszélők arányát! 1920 idegen ajkú tömegek levágásra kerülnek! Magyarok is! Városi vállalkozó nép nyakunkon marad, arányuk egyből minimum meg duplázódik!
   Azokról a tömegekről beszélek, akik, szüretlenül, nyakló nélkül zúdultak a védekezni nem tudó, mert saját hatalmi akarattal és apparátussal nem rendelkező Magyarországra, oly módon, hogy azt semelyik ország nem tudta volna elviselni, és bármelyik országban társadalmi robbanást idézett volna elő. Később, a kiegyezés után, amikor már létrejött, a magyar hatalmi apparátus miniszterelnököstül, mindenestül, akkor meg nemzetközi pénzügyi nyomással kényszerítették ki a magyar kormányoktól a zsidó menekültek befogadását: vagy befogadjátok őket, mondták az európai zsidó pénzemberek, vagy nem kaptok hiteleket a modernizációra. Így történt, hogy Magyarországon rendkívül magas lett a zsidó népesség aránya, a városokban még magasabb, Budapesten a huszonöt százalékot is elérte.

   Értelmiség, magyar változat

   A nyálas, hitvány “magyar” értelmiség alkotja. Ez a csőcselék semmi rokonságot nem mutat a magyar felvilágosodás írói költői nemzedékével. Nem magyar, hanem kozmopolita. Hitvallása az egzisztencializmus, amely félreteszi az essenciát (lényeget) és helyébe az existentiát (létezés) teszi, az önös közömbös létformát. Ez a banda minden rendszer malmán húz, cserébe a véglényként való tengődésért.
   Nincs még egy olyan értelmiség a világon, de Európában biztos nincs, amely ilyen mértékben hazafiatlan lenne.
   Szabó Zoltán szociográfus

   „Az expressz asszimiláltak közül egyeseknek szerénytelensége és illetéktelen, nagyhangúsága némely magyar ügyekben természetesen nem ismer határt, ugyanúgy, ahogy a születési hibában szenvedő ember előkelősködése sokszor határtalan. Belőlük kerül ki az a dzsentroid típus, mely dzsentribb a dzsentrinél, az a hon fitípus, aki hazafiasabb minden ősmagyarnál, belőlük kerül ki a fajmagyarság jogainak minden olyan türelmetlen hirdetője, akinek a fajmagyarsághoz faji alapon pontosan ugyanaz a kapcsolata, mint a faj zsidónak. Faji hiányaikat úgy akarják eltüntetni, hogy fajmagyarabbak akarnak lenni a parasztszármazékoknál, előkelőségi hiányaikat úgy, hogy dzsentribbek a valódi nemesnél. Minthogy őseikben nincs magyar vér, szüntelen harsogják a magyarkodó frázisokat. Olyan vendégek ők, akik meg részegedve, a vendéglátók szívességétől, tele szájjal hirdetik, hogy itt tulajdonképpen ők a gazdák és ők, merik »félteni« a magyar fajtát például a fajmagyar parasztság választójogától.” Szabó Zoltán, a Cifra nyomorúság írója!

 2. Több tízezeréves történetünket!
  A tatárlakai rovásos lelet 16 ezer éves!

 3. Bógárúrmegint antizik?! Ásít, legyint.

 4. Azért az antiszemitizmus rágalmának terhe alatt nem kellene ám kényszeresen bizonygatnunk behódolásunkat a zsidózágnak.
  Átesünk a ló másik oldalára, és nyilván ez is lehet a cél: a kényszeres önigazolásra késztetés. Az önfeladásig.
  A kultúra átengedése is erről szól!

 5. Így igaz! Most már abba kéne hagyni az állandó mentegetőzést. Ha antiszemizizmus olyan méreteket öltene, jönnének a tények. Így csak maszatolás van, amiről csak szándékos idióták terjesztik, hogy hihető….

 6. Az antiszemitizmus minden formája elfogadhatatlan. Aki gyűlöli a zsidókat, attól bármilyen aljasság kitelik.

 7. Vannak zsidó rokonaim, akik nem tartanak az üldöztetéstől, szeretnek itt élni és szeretnek Izraelben is. Őket is megkérdeztem volt, hogy mitől lesz valaki antiszemita, de nemigen tudták megmondani, mert ők ezt nem érezték. De másoktól se hallottam ezzel kapcsolatos PC meghatározást, így arra gondoltam, hogy ANTISZEMITA egyszerűen AZ, AKI NEM ZSIDÓ. Ez így nagyon egyszerű és helyére teszi a dolgokat és persze mindig elővehető fegyver marad, mert hát… aki nem vmi, akkor arról bármikor bebizonyítható hogy antivmi… De én már k…ra unom, hogy még mindig ez a kedvenc téma, ha nincs más. És egyébiránt: MAGYAR-nak nem születünk (különösen itt a sok nyelvű, sok kultúrájú Kárpátmedencében – aradi vértanúk közül 1 v. 2 volt magyar születésű), hanem MAGYAR-rá leszünk.

 8. Egyrészt Heller Ágnes tényleg zsidó.

  Másrészt az úgynevezett antiszemitizmus az nem más, mint a nem zsidók teljesen normális emberi reakciója a zsidók viselkedésére.

  Az olyanokéra, mint amilyen pl. Heller Ágnes is…

  Amúgy meg totál felesleges bizonygatni, hogy nem vagyunk antiszemiták.

  Ráadásul jogunk van antiszemitának lenni.

 9. gyurcsányiviktor

  Ezekért a gyönyörű képekért cserében, Orbán hozhatott volna haza néhány taktikai nukleáris fegyvert, hogy nyugalmunk legyen itt a csonka Kárpát-medencében a “baráti és szövetséges” szomszédainktól.

  Nem felhördülni kell, hanem – csak ebben – tanulni Észak-Koreától és a zsidó államtól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.