Strache ezt megúszta…

Nem úgy mint Haider, aki egy titokzatos autóbaleset áldozata lett 2008 októberében.

Jörg Haider karintiai tartományi elöljáró egy jó ideig a Szabadság Párt (FPÖ) elnöke, majd a Szövetség Ausztria Jövőjéért (BZÖ) párt elnöke volt, nézeteivel szemben állt a liberális-zöld Európai Unióval és az osztrák szociáldemokrata kormányzattal. Tartományi miniszterelnökként törvényben betiltotta a mecsetek és minaretek építését tartományában, továbbá ellenezte a muzulmán nők fejkendőviselését. 2008 tavaszán az osztrák-olasz határ fokozott ellenőrzését követelte. Kitoloncoltatta a tartomány azon bevándorlóit, akik bűncselekmény elkövetésének gyanújába keveredtek. Egyszóval volt indok kiiktatni ezt a nagyszabású politikust Ausztriából és Európából. A balesetről mindenféle zavaró feltételezések keltek lábra, mint a gyorshajtás, a túlzott alkoholfogyasztás és így tovább. Holott szemtanúk bizonyították, hogy a végzetes estén Haider nem fogyasztott alkoholt. Halálával az osztrák politikai élet felbolydult, hiszen eltávozott egy olyan ember, akinek volt bátorsága nevükön nevezni a dolgokat, és világos álláspontokat képviselt.

A BZÖ-vezető egykori ellenlábasa, későbbi politikai örököse, a szabadságpárt (FPÖ) elnöke, Heinz-Christian Strache szerint Haider személyében egy nagy politikust vesztett el az ország. Amikor ezt a kijelentést tette Strache, nem gondolta, hogy tizenegy évvel később ő is lapátra kerül. És valószínüleg ugyanazok az erők teszik majd politikailag lehetetlenné, mint egykor Haidert.

Érdekes ország ez az Ausztria, főként Bécs.

Bécs mindig is az anarchisták, a marxisták, a szélsőbalos szociáldemokraták és a szélsőliberálisok fészke volt. Arra nem volt bátorságuk, hogy kirobbantsanak egy véres Kommünt 1918-ban, a vesztes világháború után, de arra volt érzékük, hogy a Tanácsköztársaság véres hóhérait, szellemi vezetőit (Jászi Oszkár, Lukács György stb.) befogadja, elszállásolja és otthont adjon nekik.

A háttérben mindig támogatták a komcsikat.

Például Kun Bélát és családját, a diktátort, rablott ékszereivel és valutáival együtt Bécsben, a Neubaugasse 5 sz. alatt helyezték el egy polgári lakásban. Miután a nagyanyám bécsi volt, így az egyik nagynénémtől (Hanzi néni) tudtam meg az információt, aki szintén abban a házban lakott. Kun Bélának volt emléktáblája is a sötét kapualjban, de aztán leszedték.

Ezt a kettős játékot az osztrákok máig eljátsszák. Jó kis sógorok. Dollfuss kancellár meggyilkolása, majd az Anschluss után mutatták ki foguk fehérjét. Voltaképpen egyik pillanatról a másikra képesek voltak egy másik diktatúrához simulni, az osztráknak született Hitlerhez. Általában ugyanazok játszották el a szerepet: előbb a bolsevik, aztán a fasiszta diktatúra volt a példakép, majd 1945 után ujra a bolsevik diktatúra volt a nyerő.

Egy szerencséjük volt, hogy német nyelvcsaládhoz tartoztak. Az amerikaiaknak az osztrákokkal más tervük volt, nem úgy mint a magyarokkal. Nem véletlenül a második világháború utáni békeszerződéseket a szovjetek az osztrákoknál betartották: 1955-ben a megszálló szovjet hadsereg kivonult Ausztriából. Nálunk maradtak. Ki is erőszakolták, hogy még negyven évig kiszipolyozzanak bennünket.

De térjünk vissza Ausztriára. A legfrissebb hír, hogy lemondott posztjáról Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár, miután péntek este nyilvánosságra került egy videó, amelyben választási kampányához nyújtandó támogatásért állami megbízásokat ígért. A legnagyobb osztrák napilapon keresztül a választási kampányhoz nyújtandó támogatásért cserébe állami megbízások elnyerését helyezte kilátásba Heinz-Christian Strache, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke a 2017-es ausztriai parlamenti választás előtt egy magát ausztriai befektetésre készülő dúsgazdag orosznak valló nőnek. A Der Spiegel című német hírmagazin és a Süddeutsche Zeitung című lap egy titokban készített videófelvételre hivatkozva közölte a hírt pénteken este.

A  Szabadságpárt (FPÖ) elnöke azt mondta, hogy szerinte egy titkosszolgálati akció áldozata lett, amelyet szándékosan az európai parlamenti választásokra időzítettek. Régóta benne volt a levegőben, hogy mocskos kampányt indítanak ellene, hiszen a múltban is többször próbáltak megbuktatni.

Brüsszel keze messzire ér.

Nem kevésbé az osztrák balliberális oldalé, akiknek nemzetközi téren is hatalmas kapcsolatai vannak. A nemzeti alapokon álló pártokat, annak vezetőit, így vagy úgy, kinyírják. Előbb Haidert, most Strachét. Ugye köztudottan Heinz-Christian Strache is bevándorlás-ellenes. A kormánykoalícióban ő volt az erős ember. Nem Sebastian Kurztól, hanem tőle kellett tartani.

A titkosszolgálati módszerekkel két éve készült felvétel nyilvánosságra hozását az EP-választáshoz időzítették. Nyilván gyengíteni akarták Ausztria bevándorlás-ellenes pártjának erejét és ez kapóra jött Kurz kancellárnak. Mindjárt felmondta a Néppárt–Szabadságpárt koalícióját, és szeptemberre előrehozott választást hirdettek meg.

De mit is várhattunk a politikailag billegő Ausztriától?

Előző két kancellárjuk, Werner Faymann és Christian Kern habzó szájjal fasisztázták Magyarországot és Orbán Viktort, mert megállítottuk kerítéssel a több százezres illegális bevándorló tömeget. Sőt, vasfüggönynek nevezték el határvédelmünket, mert őriztük a schengeni határt. Hamar megváltak tőlük választóik, mert egyre elégedetlenebbek lettek az osztrákok, a vidék Ausztriája a bevándorlók okozta károk, a növekvő bűnözés, az iszlamizmus terjedése miatt. Aztán ők is felhúzták a maguk kerítését, amit nem szögesdrótnak neveztek el, hanem szárnyas kapunak.

Egyszóval az osztrák szomszédaink sokszor kétkulacsos politikát űztek.

Sajnos Kurz sem más, ő is inkább húz Merkelhez, Weberhez, az Európai Bizottság jelenlegi vezetőihez, akik folytatni szeretnék a bevándorlás-pártiságot, akik szét akarják robbantani a nemzetek Európáját, hogy megalkossák szörnyművüket, az Európai Egyesült Államokat, amely az európai civilizáció halálát okozná.

Elképesztő milyen erők állhatnak Európa tönkretétele mögött. Ezeknek a globalista, sorosista szerveződéseknek, a nyílt társadalom háttérhatalmainak semmi sem drága. A legvégsőkig elmennek, a hazugságokon keresztül a gyilkosságtól sem riadnak vissza. Ezért vigyáznunk kell. A hatalom megragadásáért mindenre képesek. Vannak hazai támogatóik is, ismerjük őket és apáikat, anyáikat is. Előtte Moszkva parancsait hajtották végre, most Brüsszelét. Fő szálka most szemükben az olasz belügyminiszter, miniszterelnökhelyettes és Orbán Viktor miniszterelnök. Ők a motorjai a bevándorlásellenes „koalíciónak”. Rájuk figyel most Európa. Mindannyiunknak tudnunk kell, hogy kikre szavazunk vasárnap.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

34 hozzászólás

 1. Amennyiben saját ellehetetlenítése “megúszás”.

 2. Színészekkel, kellékekkel, technikával, sok alkohol, idő és pénz befektetésével megterveztek egy csőbehúzást, aminek eredményét a nekik legmegfelelőbb pillanatban nyilvánosságra hozzák. Strache is hülye volt, tudhatta volna, hogy jobb oldaliként, eséllyel a hatalomra, miniszoknyás oligarcha-cicababával ilyen támáról nem beszélget. Tanulhatott volna Haider példájából. Ezért most miatta újabb 10 évre süllyesztőbe küldik az osztrák jobb oldalt. Jöhet a nagykoalíció a szocikkal és újra visszaáll a liberális világ rendje Ausztriában. Nem a jobb oldal szélsőséges Európában, hanem a bal. Nulla tolerancia a másképpen gondolkodókkal szemben, sajtószabadság felszámolása, másik oldal folyamatos náci megbélyezése és undorító média, titkosszolgálati praktikák, ha valakit ki kell csinálni. Ők építik a diktatúrát, nem a jobb oldal.

 3. Ki is robbantotta ki a Strache botrányt? Csak nem a Der Spiegel?
  Ki is privatizálta. Népszabóságot? Csak nem a Der Spiegel tulajdonos Axel Springer?
  Ki Angela Merkel egyik kebelbeli barátnéja? Csak nem az Axel Springer tulajdonisnője?
  Mit tudhatott Merkel a Strache ügyről, amikor kb. egy hete arról beszélt, hogy a Néppárt soha nem fog össze a “populista jobboldallal”?
  Kérdés, kérdés hátán!

 4. Gyilkosság után politikai gyilkosság, így megy ez, ha valaki, akinek nem kellett volna túl messzire jut a politikai karrierben. Mondhatnánk, hogy ilyen ez a popszakma, de elvileg a demokratikus nyugatról van szó, nemde!!

 5. Amíg mindig csak védekezünk, vesztesek is maradunk. Támadjunk vissza ugyanazokkal a módszerekkel mint az ellenség!
  Ez az ügy nevetségesen piti. Nem kellett volna lemondania. Azt kellett volna mondania Strachénak, hogy az ő pártját nem finanszírozza a Soros, nekik ezért kellett fehér milliárdosokkal beszélniük, hogy meg tudják védeni Európát. Vagy támadjon vissza azzal, hogy a jobboldalon ragadnak a borítékok, csak balodalon nem, meg hogy a baloldal a korábbi választást elcsalta, hogy Kurz csak beszél, de egy migránst se dobott még ki, sőt tevékeny része volt a migránsimportőr Fayman kormánynak, úgyhogy nem igazi migránsellenes és amúgy is Soros embere.
  Beszéljen arról, hogy míg a pártja anyagi háttér nélküli, a brüsszeli balosok meg az osztrák adófizetők pénzén – azt lopva – élnek mint Marci hevesen, nekik nem kell pénzt szerezniük kampányra mert megkapják a Bilderbergtől.
  Ezt az esetet remekül ki lehetett volna használni az ellenség viselt dolgainak kitárgyalására, még győztesen is kijöhetett volna belőle, érthetelen, hogy miért nem tette.
  Egyet sose felejtsünk:
  A Háttérhatalom és az iszlám nem években gondolkodik. Nagyon sok emberüket jó előre beépíti “hithű” alvó ügynöknek, és amikor szükséges, aktiválják….s akkor eljátssza a szerepét…

  • lehet, hogy megmondták neki, hogy vagy lemond és bevállalja a balhét, vagy Haider mellé kerül

  • Karácsony Márta

   “Magyar” ellenzéki politikus soha nem mondott volna le, de nem is követelték volna, hogy megtegye…Lefogadom hogy Farage azt tette volna, amit leirt, amit Strachénak kellett volna.

  • Naprózsa! Ez az egész évtizedek óta megy, elő van készítve. A németeknél a törökök 1965 körül kezdtek el dolgozni, majd a hetvenes évek második felében a családegyesítéssel megugrott a számuk. Eszméletlen butaságnak tűnik, hogy megadták nekik az állampolgárságot, de kiderülni látszik, hogy ez a terv része volt. Ma már a legtöbb Nyugat Európai országnak 15% körüli idegen gyökerű állampolgára van, néhol több. Ez a szám erősen fog nőni, a kritikus tömeg -szerintem- már megvan.

  • Hiába mondott volna bármit, Ausztriában (is) a média a liberálfasiszták kezében van. Amúgy nyugaton ma már egymást közt sem mernek politikai kérdésekről őszintén beszélni az emberek, nyilvánosan meg felér egy öngyilkossággal.

 6. Igen, fontos tisztában lennünk azzal, melyik párt merre húz!
  Szerencsére az ország DÖNTŐ TÖBBSÉGE tudja, hogy NEM ENGEDHETÜNK be idegeneket az engedélyünk nélkül! Legyünk azonban korrektek. Nem minden ellenzéki párt akarja a migránsokat. A Thürmer Gyula nyilatkozata alapján tudhatjuk, ők (Munkáspárt) annak ellenére, hogy szinte mindenben ellenzik a Fidesz-KDNP-t, de a határzár MELLETT vannak. Thürmer Gyula az egyetlen politikus a túloldalon, aki nem köpönyegforgató és hinni lehet neki. Másképpen gondolkodik, de nem aljas. Keveset beszélnek róla, mint ahogy Német Miklósról is. Ez így nem korrekt.
  A fontos azonban, hogy a Fidesz-KDNP-re szavazzunk!

  • Egyszerű és magyar

   1990 után nem gondoltam volna, hogy valaha is ezt fogom mondani….de
   A bal oldalon már tényleg csak egyetlen, az elveit legalább következetesen valló, és vállaló, nem szélkakas, és a megjelenésére, és viselkedésére is adó politikus maradt, és ez:
   Thürmer Gyula
   A kiállásáért, tisztelni tudom, amit a többi baloldali politikus egyikéről sem tudnék elmondani.
   Ő számomra az az “ellenőrző pont” amely visszaigazolja minden reggel a tükör előtt, hogy igenis tisztelni, becsülni tudok olyan embert is akinek a véleménye a legtöbb esetben nagyon távol áll az enyémtől.
   Szavazni elmegyek, és a fidesz-kdmp-re szavazok, de jó tudni, hogy a bal oldalon is maradtak még véleményben különböző, de mégis tiszteletre méltó politikusok

  • Karácsony Márta

   Nem érdekes, hogy a posztkommunisták, a nagyaon baloldaliak nem szavaznak a Munkáspártra?

 7. Ezek ott megőrültek MOZART hazájában.

  • fürgerókalábak

   Mozart hazája Bajorország (Salzburg bajor város volt).
   Valaki egyszer írta hogy az osztrákok csak annyi az “érdemük” hogy elhitették a világgal hogy Mozat osztrák volt, Hitler pedig német :)))

 8. Nincs unokahúga az orosz oligarchának, akinek állítólagos unokahúga csőbe húzta Strachét.

 9. “Brüsszel keze messzire ér.”
  Hát igen.. Folyamatosan lebeg a jelenleg uralkodó párt körüli pletykák. Többek között vagyonosodási ügyek.
  Nincs bizonyíték, nincs nyomozás, nincs jogerős bírósági végzés. Érzékenyítenek bennünket, befolyásolnak, állítólag nincs demokrácia, de az ellenzék mindent megtehet, mondhat és írhat stb.
  Végig szoktam olvasni mindkét oldal sajtót, sajnos mennyiségre az ellenzék van többségben. Azt a szenny áradatot, történelem hamisítást amit művelnek, szégyen. Nem lehet a híreket azonos színvonalon értékelni a fentebbek miatt, így hagyatkozom az inteligenciámra, műveltségemre és megérzéseimre.
  Valószínű, hogy az Osztrákoknál is ez megy végbe. Sajnos még mindig kevesebben vagyunk akik az évszázadok alatt felépített Európai kúltúrát előbbre tartják a baloldali ámításnál. Nem kellene bedőlni, mert bizony borzalmas vég látszódik kibontakozni!

  • ” Sajnos még mindig kevesebben vagyunk akik az évszázadok alatt felépített Európai kúltúrát előbbre tartják a baloldali ámításnál.”
   Most fut egy film a tévében: Fákju tanárúr! Nos a német gimnazisták (közöttük törökök is) azt se tudják ki volt Goethe, és a fákju tanár csodálkozik, hogy mégis elolvasta néhányuk a Faustot. Vagyis konkrétan: Az európai kulturát már a harmadik generáció sem kapja meg, nem ismerik maguk a németek (nemcsak az újnémetek) sem a saját kultúrájukat. Fütyülnek arra, hogy Goethe, Schiller, Heine, Kant, Hegel, stb. nem érdekli őket, csak a csettelés a neten. Az oroszoknál is kongatják a vészharangot, hogy Tolsztoj műveit legalább zanzásítva olvassa el az ifjúság. A magyaroknál Jókait mai nyelvezetre akarják átírni, kigyomlálva a “kend” stb. szavakat. A fiatalok egy része a Mohácsi vészt a második világháborúhoz sorolja, stb. Szóval belülről is málik szét az európai kultúra és jön a konzumidióta szemlélet. Többet tudnak egy kocsi adatairól, mint a hazájuk történelméről.

 10. Tulajdonkép nem a személy a lényeg, hanem a politikai erőviszonyok. Ausztria tényleg lavírozott, kicsi ország, hajlékonyság, átállás-visszaállás. Hitlernek is jobb volt behódolni, stb. De ha a mai viszonyokat nézzük: Engem aggaszt, hogy a liberálisok szemmel láthatóan erősebbek itt Európában, mint az ellenzékük. Ha pl. nálunk most is Orbán Viktor nyer a választáson, és Brüsszelbe bevándorlás elleneseket küldünk attól még ott nem sok dolog fog megváltozni. A fősodor marad a féktelen bevándorlás, muszlimosítás, stb. és ne várjuk, hogy május 26-tól minden máskép lesz Európában. Talán változnak a dolgok, de valószínűbb, hogy nem.

  • Sajnos, teljes egészében egyet kell értenem Önnel…..

  • Azt kell elérni jelenleg, hogy ne legyen meg az Európai parlamentben az alkotmányozó kétharmad, mert addig a komolyabb kérdésekben, mint a bevándorlás nem diktálhatnak a pártolók.
   Egy amcsi műsorban felvázolták, hogy pár tucat extra szavazaton múlhat ez. Ausztria felbujtása és a bevándorlás ellenes erők megbuktatása nagyon időszerű volt, a zavarosban nem lesz egyértelmű mire kell szavazni, a “nemzetárulónak” kikiáltott nemzeti oldalra, vagy a balos internacionalistákra.

 11. Illés László

  Szerintem, itt nem az a lényeg, hogy kik csináltatták a felvételt, hisz a politikában az a lényeg, hogy KI KIT GYŐZ LE!…amit a választók vagy szentesítenek, vagy nem. A felvétel azt mutatja, hogy egy igencsak gyenge jellemű emberke pénzre, csajokra váltja jövendőbeli befolyását. S ezért mindegy hogy jobb oldali, vagy baloldali, netán zöld,kék, rózsa színű , ugyanis EGY RONGY EMBER. Konfucius több ezer évvel megmondta, : ‘ ha egy kormány nem erkölcsös , akkor nem más, mint a kinevezésükkor összeállt rablóbanda ‘. S ez mai is igaz !!

  • Valami azért elgondolkodtató, a felvétel készítőit illetően. Minden áron orosz manővernek próbálják beállítani, holott csak az az egy biztos, hogy az oroszok keze nincs benne. Az “orosz ” oligarchanő állítólag lett ( közismerten oroszbarát náció ), az akcióhoz semmilyen érdekük nem fűződik, sőt. Az értelmi szerzők két legyet gondoltak ütni, egy csapásra. Az sem véletlen, hogy megvárták Strache magyarországi látogatását, hogy a komunikációjuk révén maszat kerüljön Orbánra is. Ez is bejött, a szar ellenzék vizsgálóbizottság felállítását követeli a jobboldali média kialakulása ügyében, Szarnyi kapitány azonnal azonosságot vizionál stb. Ez a harmadik légy. Ne hagyjuk!

   • Régi módszer, mint Kassa bombázása.

    • Kassát tényleg az oroszok bombázták! Valószínűleg a Benes-féle diplomácia volt mögötte, mert ők első perctől kezdve Hitler és társai bukására spekuláltak. Nos a Szovjetunió -ne legyen kétségünk- elvi és ideológiai alapon el akart bánni Hitlerrel. Tudták, hogy sokba fog fájni, de a tábornokaik nagyjából azt is tudták, a Tél és a Tér meg fogja a hitleri haderőt roppantani. Egyáltalán nem volt békés áldozat, főkép a kettéosztott Lengyelország romjain, hanem elég provokatív volt a németekkel szemben. A háborúnak Sztálin titokban örült is.

 12. atörökszultán

  “Húsvét után visszalövünk.” Juncker

 13. Moràlis szempontböl a nyugati politikusok nagy része ilyen ezért van az ami van. A vén hugyos sem tibicsokival homoràlja a bevàndorlàst tàmogatò politikusokat Csak a bertelsmannt ez nem érdekli hogy az embereit oda küldje

 14. Milyen érdekesek ezek az autók, repülők. Ezek a ceu-s vágyak netovábbjai

 15. Kurz személyét megitélendö, mindenképpen szem elött kell tartanunk, hogy Kurz kancellar – ugy is mint Schüssel – a Soros által alapitott és vezérelt “European Council of Foreign Relations” (ECFR) tagja. Ennek tudhato be, hogy 180 fokos fordulattal, miutan Soros személyesen felkereste öt, megszavazta a Sargentini jelentest és nyiltan támogatja Webert valamint az egyhangu dönteshozatal megszünteteset az EU- belül.

  Elfoglalt poziciojanak következtében ö volt ui. az az alkalmas ember, akinek le kellett váltani az leharcolt nagykoaliciot, es kantarra kellett venni a veszélyesen népszerü FPÖ-t. Ezt egyrészt a legfontosabb miniszteriumok tularányos odaitélesevel történö megvesztegetes, masreszt, ha a fiuk nam ugy muzsikalnának, ahogy kell, kompromittalo dokumentumokkal – mint pl. a most bemutatasra került ibizai zsarolo videoval – kivanták elerni. Ausztria pozicioja a szuverenistak / föderalistak közti harcban ui. kucsfontosságunak látszik, Ausztrianak a globalista csoporthoz tartozassat mindenkeppen biztosotani kell.

  Mivel azonban Kickl belügyminiszter veszelyesen közel került Orbanhoz vmint a Salvini vezette csoportosulashoz es megprobált önálló menekültpolitikat kialakitani, korlatozta Kurz mozgasteret az EU valasztas utan. A jelenlegi koalicio megbizhatatlanna valt, lépni kellett. Ezert robbant ki most az ibizai botrany, amelyben szerintem Gudenus es orosz felesege szerepe meg megvilagitando lenne. Ezert tamasztott Kurz tejesithetetlen felteteleket, ami a koalicio felbomlásához es az FPÖ nek a hatalombol törtenö kiszoritasahoz vezetett. Kurz mozgastere az EU valasztas utan igy, amennyiben tuleli a krizist, megmarad. A kockazat, hogy az uj válaszast nem nyeri meg, vagy meg elöbb, a bizalmatlansagi szavazast elvesztve komplett megbukik, a rosszul teljesitö Soros megbizott büntetese lenne csak.

  De mivel ö megbizoi szempontjabol kicserelhtö, utana jöhet egy Kancellar Karas a megrendszabalyozott szocikkal es a csodas modon ujra megerösödött zöldekkel szövetsegben. Akkor aztan nincs viita, hol áll Ausztria.

 16. Szőke ciklon

  Európa reménytelenül elveszett, korrupt, kétszínű, megvásárolt, aljas vezetőinek köszönhetően. Teljesen közömbös, hogy milyen szennyes múlttal rendelkeznek, hogy mik derülnek ki korábban és napjainkban elkövetett bűnös tetteikről, az irányításuk alatt működő média egyszerűen nem beszél róla. A perifériára szorított jobb oldali, konzervatív média mondhat itt bármit, az falra hányt borsó, nagy részük el sem jut az emberekhez. Az Euro News, mint birodalmi média az egyik legelfogultabb hírcsatorna, a magyar részlege pedig az elhallgatásokban és hazugságokban vetélkedik az atv-vel.

  • Minden szava igaz, és igen enyhén fogalmazott. Az Euro News a legundorítóbb presstitute propaganda csatorna. Vetekszik a CNN-nel aljas gerinctelen hazudozásban. Az EU parlament nyugati tagjai KIZÁRÓLAG megvásárolt kijáró emberek. Ezek a bankvilág és a multik megvásárolt ügynökei. Ezek közül is a Zöldek talán a legrosszabbak, mert a környezetvédelmet és az éghajlatváltozást használják fel zsarolásra. Megkeresik a nagy cégeket azzal, hogy ha nem támogatják őket, akkor nyilvánosságra hozzák a piszkos ügyeiket. Ha fizetnek, akkor elhallgatják akár a legsúlyosabb környezetszennyezést, megszavaznak bármit a Monsanto-féle gengszterek kedvéért.
   A nyugati sajtóról pedig Udo Ulfkotte (aki 56 évesen hirtelen “szívrohamban” elhunyt a leleplező könyve megjelenése után) megírta az igazat. Az egész egy fekália gödör.

 17. A Gudenus felesége nem orosz, hanem szerb, és a G. a Strache régi
  bizalmi haverja.ö fordit, mert Orosz.o.-ban járt Uni-ra.
  Str. örülhet, h nem “vasalták ki, erre van már német szakszó “hejderizálni”.
  Itt a fö cél a Kickl (belü.min.) volt, mert Ö nemcsak migró ellenes, hanem
  belsö rendpárti is volt, s állandóan támadott változtatásokat eszközölt. Az
  “orosz oligarcha” q.vának az (iráni-bécsi) ügyvédi irodában az útlevél és banki
  kivonatát is bemutatták a Gudenus-éknak. Elötte 1/2 évig épitették fel a dús-
  gazdag oligracha u.húg imidszét-szereplését, nem spontán összeröffenés volt.
  A video 7 órás, csak azokat a részeket nem mutogatják, ahol az állandó kiséröje
  (Müe.-Wien-szakosodotti) beugratós detek-tiv is látható!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük